Plajda saçlarınız UV koruması ile parlasın

Güncelleme Tarihi:

Plajda saçlarınız UV koruması ile parlasın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 17:23

DUCRAY Nutricerat Sprey, saç tellerini kapatarak üzerinde bir bariyer oluşturur, saçınızı deniz, havuz ve güneşin yıpratıcı etkilerinden korumaya yardımcı olur.

Haberin Devamı

Özel formülü sayesinde saçlarınıza anında parlaklık verirken, saçınıza uzun süreli UV koruması yapar ve bakımını sağlar. Saçlar kolayca taranır ve istenilen şekle girer. Dermotolojik kontrol altında test edilmiştir.

Dermatologlara göre, güneşin yaydığı UV ışınları, deniz suyundaki tuz, havuzdaki klor saçın en büyük düşmanı.

Ducray Nutricerat Sprey, güneşin UV ışınlarından, denizin tuzundan, havuzun klorundan kuruyan bakımsız, yıpranmış, mat ve sönük duran saçlarınıza etkin bir koruma ve bakım sağlıyor.

İçeriğindeki shorea robusta ağacının meyvesinden elde edilen ilipe yağı ve lipid yenileyici kompleks ile saç derisinde adeta koruyucu bir bariyer oluşturuyor. Ducray Nutricerat’ın, bu formülü sayesinde saçlar nemini tekrar kazanıyor. Özel içeriği saçlarınıza anında parlaklık verirken, güneşe karşı uzun süreli koruma sağlıyor.

Haberin Devamı

Saçların kolayca taranmasını ve istediğiniz şekle girmesini sağlıyor. Üstelik yapısı ve görüntüsü de yağsız. 

Güneşlenirken ya da deniz/havuzdan çıktıktan sonra kuru ya da nemli saça Ducray Nutricerat Sprey’i püskürtün. Kullanmadan önce çalkalamalısınız. Durulamayın. Gözle temasından kaçının.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!