Palmolive ile vücudunuzu baştan çıkarın!

Güncelleme Tarihi:

Palmolive ile vücudunuzu baştan çıkarın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 14:18

Yoğun formülü ile kadifemsi bir cilt...

Haberin Devamı

Herkesin favorisi Palmolive Body Butter Duş Jeli Serisi, Çikolata Tutkusu, Vanilya Aşkı, Çilek Rüyası, Şeftali Tutkusu, Kahve Hazzı, Nane Keyfi ve Hindistan Cevizi Cazibesi çeşitleri ile tercihe göre farklı bakım alternatifleri sunarken, yoğun formülü ile kadifemsi bir cilt sağlıyor. Palmolive Body Butter Duş Jeli Serisi, olağanüstü kokuları sayesinde ilk kullanımdan itibaren bağımlılık yaratıyor.

Cildinizin ipeksi görünümü ve enfes kokusu ile vücudunuzu her gün baştan çıkarın!

ÇİKOLATA TUTKUSU

Yeni Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyiminin hazzını yaşayın! Kakao çekirdeği özleri ve çikolata aroması ile zenginleştirilmiş kremsi formülü, teninizde nefis bir koku bırakırken cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar. Formülü sabun içermez.

Haberin Devamı

VANİLYA AŞKI

Yenilenen Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyimin hazzını yaşayın! Vanilya özleri ve aroması ile zenginelştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar! Formülü sabun içermez.

ÇİLEK RÜYASI

Yenilenen Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyiminin hazzını yaşayın! Çilek suyu özü ve çilek aroması ile zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar! Formülü sabun içermez.

KAHVE HAZZI

Yeni Palmolive Body Butter Kahve Hazzı Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyiminin hazzını yaşayın! % 100 doğal kahve çekirdeği özleri ve muhteşem kahve aroması ile zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizin doğal nemini korumasına yardımcı olur ve teninizi pürüzsüz hissetmenizi sağlar. Formülü sabun içermez.

ŞEFTALİ BÜYÜSÜ

Yeni Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyiminin hazzını yaşayın! %100 doğal şeftali suyu, nefis şeftali aroması ve nemi içine hapseden içeriği ile zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar! Formülü sabun içermez.

NANE KEYFİ

Palmolive Body Butter Nane Keyfi Banyo ve Duş jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyiminin hazzını yaşayın! %100 doğal nane yaprağı özleri ve müthiş canlandırıcı nane aroması ile zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar! Formülü sabun içermez. 

Haberin Devamı

HİNDİSTAN CEVİZİ CAZİBESİ

Palmolive Body Butter Hindistan Cevizi Cazibesi Banyo ve Duş jeli ile banyo keyfinizin tadını çıkarın. Hindistan cevizi özleri ve Jojoba yağı özleri ile zenginleştirilmiş formülü soyucu içeriği ile cildinizin yüzeyini yenilerken aynı zamanda yumuşak kalması için doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. Cildiniz yumuşacık ve ışıl ışıl! Dermotolojik olarak test edilmiştir. * Nazik ovma hareketi ile uygulandığında cildi, ölü cilt hücrelerinden arındırarak, cilt yüzeyinin doğal bir şekilde yenilenmesine yardımcı olur. 

Palmolive Body Butter Duş jelleri ile vücudunuzu baştan çıkarmanın tam zamanı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!