GeriAlışveriş Özel Günleri, Hürriyet Arşivleri ile unutulmaz kılın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Özel Günleri, Hürriyet Arşivleri ile unutulmaz kılın

Özel Günleri, Hürriyet Arşivleri ile unutulmaz kılın

Türkiye’nin köklü gazetesi Hürriyet, özel günlerde sevdiklerine tarihin unutulmaz sayfalarını vermek isteyenlere seçenekler sunuyor. Tarihte istenilen gün yayımlanan haberleri ve içerikleri barındıran Hürriyet’in ilk sayfası, anılara özel bir anlam katıyor.

‘Özel Gün Hürriyet’i adını taşıyan tarihten sayfalar, istenilen tarihe özel olarak düzenlenebiliyor. Kişinin doğduğu, evlendiği ya da kutlamak istediği özel günlerde yaşanan olaylar, Türkiye’nin ve dünyanın gündemi Hürriyet sayfalarında yer alıyor. Hürriyet, tarihi anlamlandıran ve kutlamalara farklılık katan bu özel hediyeyi Gitti Gidiyor iş birliği ile okuyucularına sunuyor.

Yıl dönümleri, doğum günleri, sevgililer günü, yılbaşı için farklı ve sıra dışı bir hediye seçeneği olan ‘Özel Gün Hürriyet’ini istenilirse sayfanın üst kısmında yer alan kişisel bir notla hazırlatmak da mümkün olabiliyor.

Seçilen tarihe ait gazetenin birinci sayfası, farklı boyutlarda, özel olarak basılarak ve tercih edilen çerçeve seçeneklerinde hazırlanarak sunuluyor.

ÖZEL GÜN HÜRRİYET'İ GAZETENİZİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

False