GeriAlışveriş Milupa’dan bebekleriniz için yepyeni bir ara öğün
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Milupa’dan bebekleriniz için yepyeni bir ara öğün

Milupa’dan bebekleriniz için yepyeni bir ara öğün

Bebeklerin büyüme dönemindeki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen Milupa Bebek Bisküvisi, bebeğiniz için yeni ve lezzetli bir ek gıda alternatifi sunuyor.

Milupa Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdaları, bebeklerin 6. aydan itibaren tüketebilecekleri yeni bir ara öğünü tüketicilerin beğenisine sundu. Bebeklerin büyüme dönemindeki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen Milupa Bebek Bisküvisi raflarda yerini aldı. Kalsiyum, demir, B1 ve B6 vitamini kaynağı olan Milupa Bebek Bisküvisi, anne sütü ve çocuk devam sütü içerisinde ezilerek de bebekler için lezzetli bir ara öğün alternatifine dönüşüyor.

Bebeklerin severek tüketeceği Milupa Bebek Bisküvisi, parçacıklı yapısı sayesinde bebeklerin pütürlü beslenmeye alışmasına, çiğnemeyi ve yutmayı öğrenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda kavranabilen şekli sayesinde bebeklerin küçük cisimleri tutmayı öğrenmesini de destekler.
Türk Gıda Kodeksi gereğince koruyucu ve renklendirici içermeyen Milupa Bebek Bisküvisi, Nutricia Kalite Kontrol Sistemi güvencesi altında üretiliyor ve hava almayacak şekilde kapatıldığı için son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyor.

Detaylı bilgi için www.ilkadimlarim.com sitesini ziyaret edilebilirsiniz.

False