GeriSağlık Memnun değilseniz çözüm var!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Memnun değilseniz çözüm var!

Memnun değilseniz çözüm var!

Erkek genital estetiği denilince ilk akla gelen penis büyütme ameliyatları oluyor; çünkü tabu olarak görülen bu durum gizli kaldığında birçok cinsel soruna neden oluyor! Üroloji Uzmanı Op. Dr. Cem Özlük, penis büyütme ameliyatı ile ilgili bilgiler verdi.

Toplumumuz geneli cinselliği tabu olarak görüyor ve buna bağlı olarak cinsel bölgelerdeki sorunlar ya gizlice halledilmeye çalışılıyor ya da görmemezlikten geliniyor. Oysa cinsel organ sıkıntıları ile birlikte psikolojik sorunlar da geliyor.

Cinsel organlardaki estetik ve fonksiyonel problemler kişilerin karşı cinsle olan ilişkilerini olumsuz yönde etkiler. Erkeğin kendisinde ve eşinde cinsel işlev bozukluklarına neden olabilir. Bu nedenle bu bölgeye uygulanacak düzeltici girişimler önemlidir. Mutlu bir cinsel yaşam, evlilik kavramının devamı için en önemli unsurları arasındadır. Mutsuz bir cinsel yaşam kişilerin ilişkilerini de çıkmaza sokabilir.

PENİS KÜÇÜKLÜĞÜ VE TEDAVİSİ

Pek çok erkeğin sıkıntısını duyduğu kendisini mutsuz hissettiği bir durumların başında penis küçüklüğü geliyor. Bunun çözümünün olduğunu bilen erkekler ise estetik için uzmanlara başvuruyor.

Erkekler için cinsel hayatı olumsuz etkileyen en ciddi ve olumsuz faktörlerin çözümü yolunda penis estetiği ve penis büyütme ameliyatları oldukça önemlidir. Özellikle ülkemiz genelinde penis boyutlarına bağlı olarak sıkıntı yaşayan erkeklerin rakamsal artışı ciddi anlamda dikkatleri çekiyor diyebiliriz.

Penis büyütme ameliyatı, bu sorundan kurtulabilmeniz için oldukça faydalı seçeneklerden birisidir. Peniste eğrilik de yine büyük bir sorundur. Bu noktada penis estetiği ön planda tutulması gereken en önemli başlıklardan birisidir.

Memnun değilseniz çözüm var

PENİS BÜYÜTÜCÜ HAPLAR İŞE YARIYOR MU?

Penis boyutlarının olması gereken boyutlarının altında olması ve erkeğin cinsel hayatında birçok soruna neden olması nedeni ile büyütmeye yönelik gerçekleştirmiş olduğumuz bir yöntemdir. Penis büyütücü haplar, tamamen sağlıksız çözümlerdir. Bu operasyon, son derece sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir.

Penis büyütme operasyonu sayesinde vücudunuzda yapılan doğru birkaç uygulama ile çok kısa bir zaman dilimi içerisinde ideal boyutlara gelen penise sahip olabilirsiniz.

ACISIZ BİR YÖNTEM

Penis büyütme ameliyatı olarak isimlendirsek de ameliyat, genelde cerrahi müdahaleler için kullanılan bir tabir olarak dikkat çeker. Bu operasyon, son derece acısız ve sızısız bir yöntemdir. Çok da kısa zaman dilimi içerisinde gerçekleştirilen yöntemlerden birisidir.

False