McDonald’s sırrını tüketicileriyle paylaşıyor!

Güncelleme Tarihi:

McDonald’s sırrını tüketicileriyle paylaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2015 09:30

Siz de markanın dilediğiniz restoranında açık mutfak turuna katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gezinin ev sahipliğini yapan McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Dilek Dölek konuyla ilgili olarak, “Firmamız bugün hayata geçirdiği birçok uygulama ile bir referans noktası haline gelmiştir. Bu öncü konumun bize verdiği birçok sorumluluktan biri de tüketicilerimizle kurduğumuz şeffaf diyalog ortamını daha da ileriye taşımaktır. İşte bu düşünce ile hayata geçirdiğimiz kampanyada tüketicilerimizi kalitemizin sırrını paylaşmaya davet ediyoruz” dedi. Kampanya kapsamında fast food firması, zaman zaman tüketicileri ile bir araya gelerek onları üretim tesislerinde ağırlayacak, restoranlarında mutfak turları düzenleyecek ve çeşitli platformlarda tüketicilerin akıllarındaki soruları cevaplandıracak.


29 yıllık işbirliği 

McDonald’s sırrını tüketicileriyle paylaşıyor

Haberin Devamı

Firmanın en eski tedarikçisi olan Pınar Et’in İzmir’deki tesislerine bir tüketici gezisi düzenlendi.Tesislerini yaklaşık 20 kişiden oluşan bir tüketici grubu gezdi. McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Dilek Dölek ve Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer’in ev sahipliğinde yapılan gezide, tüketiciler tüm üretim ve denetim süreçlerini yerinde görme şansına sahip oldu.

İşbirliği ile ilgili olarak Tunç Tuncer şunları söyledi: “Üretim tesislerimizin standartlarını yükseltecek yatırımları yapmaktan hiç kaçınmayan, çalışanlarına sürekli eğitim veren ve dünya standartlarında üretim yapan bir markayız. İş ortaklığının gerek hızlı servis restoranları sektörüne gerek Türk Gıda Sanayi’nin gelişimine ciddi katkıları olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu 29 yıllık güvenilir ve kaliteli işbirliği daha uzun yıllar gelişerek devam edecektir.”


Kalitesinin sırrı

 

McDonald’s sırrını tüketicileriyle paylaşıyor
 

Dilek Dölek, kampanya ile ilgili verdiği bilgilerde şunlara da değindi: “Bu kampanya sürecinde bize destek olacak çok değerli bir rehberimiz var; tüm dünyada taviz vermeden uyguladığı kalite standartları. Bu standartlar; tarladan tepsiye kadar geçen sürecin her aşamasında taviz verilmeden uygulanan ve standartların ötesinde daha çok bir anlayıştır. Bu anlayış bugün bizi sektörümüzde lider ve bir referans noktası konumuna getirmiştir.”

Haberin Devamı

“Açık mutfak” programı

 

McDonald’s sırrını tüketicileriyle paylaşıyor
 

Gezi kapsamında tüketiciler ayrıca McDonald’s Çankaya restoranında düzenlenen “Açık Mutfak” turuna da katıldı. Tüketiciler turda ürünlerin nasıl hazırlandığını görme ve mutfaklardaki güvenlik ve kalite standartlarını yerinde inceleme fırsatını buldu.

825 milyonuncu köfte üretildi

Gezide ayrıca 825 milyonuncu hamburger köftesi de üretildi. 40 milyon kilograma eşit olan 825 milyon adet köfte, 4 Eyfel Kulesi ağırlığına denk geliyor. Ayrıca köfteler yan yana diziliğinde Ekvator çizgisini iki kez dolanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!