GeriAlışveriş Makyajı sanata dönüştüren Avon’un yeni markası Mark
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Makyajı sanata dönüştüren Avon’un yeni markası Mark

Makyajı sanata dönüştüren Avon’un yeni markası Mark

Avon, girdiği ortamlarda fark edilmek ve iz bırakmak isteyen; kendi tarzını yaratmak için zaman ayıran kadınlara hitap eden güçlü ve dinamik bir makyaj markası yarattı. Yeni Mark, yüksek pigment içeren renklerle bir tuvali anımsatan görünümler yaratma imkanı sunarak makyajın içindeki sanatsal unsurları öne çıkarıyor.

Avon’un yeni markası Mark, makyajı inovasyon ve sanatla birleştiriyor. Yeni Mark, tüm kadınları kendi şaheserlerini yaratarak girdikleri ortamlarda iz bırakmaya davet ediyor.

Yaşamdan zevk alan, bulundukları ortamda genç ruhları, enerjileri ile dikkat çeken kadınlara hitap eden Mark, maskara, göz kalemi, eyeliner, far, pudra, allık, ruj, fondöten, kapatıcı, CC krem, makyaj sabitleyici, tırnak cilası çeşitlerinden ve makyaj aksesuarlarından oluşan zengin ürün yelpazesiyle görünümüne sanatsal bir dokunuş yapmak isteyen kadınlar için kapsamlı çözümler sunuyor.

Bu yüzden Mark, makyaj çantasını bir resim paletine, yüzü ise bir sanat eserinin hayata geçirilebileceği boş bir tuvale dönüştüren bir yaklaşımla geliştirildi. Güzel bir görünümün değerini bilenlerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri barındıran Mark, Avon’un son 2 yıldaki yoğun araştırma ve inovasyon yatırımlarının sonucunda ortaya çıktı.

TEK ÜRÜNDE ÜÇ FARKLI HACİM: SPECTRALASH MASCARA

Kısa sürede kendi hayran kitlelerini yaratacak ürünlerden biri de Spectralash maskara. Kirpiklerinin görünümü üzerindeki tüm kontrolü kadınlara veren Spectralash, hacimli, daha hacimli ve en hacimli olmak üzere üç ayarlanabilir kademeyle günün farklı saatlerinde ve farklı ortamlardaki maskara ihtiyaçlarını tek başına karşılıyor. Yeni Mark ürünleriyle ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve satın almak için www.avon.com.tr adresini ziyaret etmek, Avon Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli.

False