GeriAlışveriş Keskin Color’dan İstanbul serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Keskin Color’dan İstanbul serisi

Keskin Color’dan İstanbul serisi

İster evde günlük yazmak için isterseniz de okulda ders notlarınız için kullanın.

Bir kez görenlerin aşık, içinde yaşayanlarınsa tutkun olduğu İstanbul, şimdi Keskin Color’ın yeni defter serisinde en etkileyici kareleri ile hayat buluyor.

Uğruna sayısız şiirler yazılmış; romanlara, resimlere, filmlere konu olmuş, masallar şehri İstanbul için belki bir şiir de siz yazmak niyetindesiniz. Ya da ofisinizde sıkıldığınızda Kız Kulesi ile Galata Kulesi’nin, Boğaz’da martılarla yolculuk yapan şehir hatları vapurunun, İstiklal Caddesi’nin sembolü olmuş tramvayın nostaljik çizgilerine dalıp gitmek istersiniz. Keskin Color ister ofisinizde toplantı notlarınız için, ister evde günlük ya da şiir yazmak için isterseniz de okulda ders notlarınız için kullanın, tüm İstanbul aşıkları için İstanbul Serisi’ni üretti. Farklı ihtiyaçlar için değişik boyutlarda üretilen İstanbul temalı defterler, şehrin sembol olmuş yapıları ile birlikte vapur, tramvay gibi şehre özgü araçları da kapağına taşıyor.

Kırtasiye sektöründe 50 yıllık deneyime sahip olan Keskin Color’ın İstanbul Serisi, kalitesi ile de fark yaratıyor. Keskin Color, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale getirilen ürünlerinin kalitesini ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor.

Keskin Color’ın İstanbul Serisi, tüm seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor.

False