GeriEtkinlikler Kanyon’da California rüzgarı esecek…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kanyon’da California rüzgarı esecek…

Kanyon’da California rüzgarı esecek…

Paul Frank, Kanyon'da mağaza açtı!

1995 yılında, bir grup arkadaşın, evlerinin garajında yakınlarına hediye etmek amacıyla çanta ve cüzdan gibi aksesuarlar hazırlamaları ile doğan, Amerikan tekstil firması Paul Frank, Türkiye’de mağaza açtı. California’lı Paul Frank, bu ilk mağazası.

Kadın, erkek ve çocuk olmak üzere, her yaş grubuna hitap eden çizgisi ile dünya genelinde akım yaratan Paul Frank, 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu ve birbirinden şık aksesuarları ile Kanyon kat B2’de yerini aldı.

Daha önce Kanyon’un sihirli kutusu olarak bilinen Kanyon Box’ta yer alan Paul Frank, özellikle gençlerin yoğun ilgi göstermesi sonucu 9 ay boyunca pop-up mağazada bulundu. Kanyon’un pop-up mağazasında müşterilerine tanımış olduğu bir aylık süreyi, yoğun talep nedeniyle 9 aya çıkaran marka, bir ilke imza attı.

Markanın Kanyon Box’ta yer aldığı sürede gördüğü ilgi, Türkiye distribütörü olan Prime Store’u harekete geçirdi. Paul Frank Türkiye mağazasını açmak için Kanyon’u tercih eden Prime Store, mağazalaşma sürecinde ilk adımı atmış oldu.

Dünya starlarının tercihi: Paul Frank!

Amerika’da 88, dünya genelinde ise 148 mağazası bulunan California şehir modasının öncüsü Paul Frank, aralarında David-Romeo Beckham, Cristian Bale, Avril Lavinge gibi isimlerin bulunduğu birçok ünlü tarafından tercih ediliyor. Marka aynı zamanda izlenme rekorları kıran birçok filmde de yer alıyor. Amerikan Pie, Charlie’s Angels, Super Bad, Knocked Up ve Austin Powers bu filmlerden bazıları.

False