GeriEtkinlikler Jiva Beach Resort’ ten şeker gibi kampanya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Jiva Beach Resort’ ten şeker gibi kampanya!

Jiva Beach Resort’ ten şeker gibi kampanya!

Jiva Beach Resort, size ve sevdiklerinize benzersiz bir tatil keyfi yaşatacak!

Akdeniz'in mavi-yeşil enerjisinden güç alan, minimalist ve doğal çizgisi ile lüksü ve sadeliği aynı anda yaşatan Jiva Beach Resort Otel bayrama özel yüzde 15 indirimi ile Akdeniz enerjisini doyasıya yaşamak isteyen misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Konumu doğayla iç içe!

Fethiye merkeze 5km uzaklıkta, eşsiz güzelliğiyle Çalış mevkiinde konumlanan Jiva Beach Resort Otel, Akdeniz’in kalbinde tüm doğallığı ve sadeliği ile konuklarını ağırlıyor. Sizlere ve çocuklarınıza doğayla iç içe, exclusive hizmet anlayışıyla farklı bir yaz tatili vaat eden otel, denize sıfır konumu ve 367 odasıyla misafirlerine 5 yıldız lüksü ve tatil köyü rahatlığında sunuyor. Çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, kaydıraklı havuzlar ve farklı aktiviteler ile ailece huzurlu ve güvenli bir tatilin keyfini süreceksiniz. Otel içerisinde bulunan 5bin metrekarelik doğal göl ile eşsiz bir tatil fırsatı sunan tesis, çocuklarınız ve sizi doğayla iç içe konumu ve tüm sıcaklığıyla karşılayacak. 2015 yılına yenilenerek giren Jiva Beach Resort, özel havuzlu odalarıyla size ve sevdiklerinize benzersiz bir tatil keyfi yaşatacak.

Çocuklar için eşsiz bir tatil

Çocuklar için de özel alanlar yaratan otel, çocuk kulübü, çocuk parkı ve çocuk havuzu ile 0-6 yaş arasında ücretsiz konaklayacak küçük misafirler için eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor.

Sizde bu bayram aileniz ve sevdikleriniz ile unutulmayacak bir tatil geçirmek isterseniz Jiva Beach Resort’un bayrama özel hazırladığı fırsatlardan yararlanabilirsiniz. ETS tura özel yüzde 15 özel indirim sunan Jiva Beach Otel’de bayram tatilinizin rezervasyonunu şimdiden yaptırın.

False