GeriEtkinlikler İstanbul'da bayramda havuz keyfi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İstanbul'da bayramda havuz keyfi!

İstanbul'da bayramda havuz keyfi!

İstanbul’un merkezinde yaşayacağınız havuz keyfi ile tatilin tadını doyasıya çıkarın.

Wyndham Grand İstanbul Levent açık havuzunda sabahtan akşama sınırsız havuz keyfi bayramda tatil boyunca İstanbul’da kalmayı tercih edenleri bekliyor.

Wyndham Grand İstanbul Levent, gün boyu güneş gören bir mimari ile tasarladığı açık havuzu ile bayram tatilini İstanbul’da geçirecek olan misafirlerini sıcak yaz günlerinde serinlemeye davet ediyor. İstanbul’un merkezinde yaşayacağınız açık havuz keyfi ile bayram tatilinin tadını doyasıya çıkaracaksınız.

Wyndham Grand İstanbul Levent, açık havuzun yanı sıra aynı bölümde yer alan Pool Bar ile misafirlerine lezzetli yiyecek ve içecek keyfi yaşatıyor. Bayram tatilinin güzelliğini çocuklarıyla birlikte geçirmek isteyen aileleri de düşünen Wyndham Grand İstanbul Levent, 40 cm derinliğindeki çocuk havuzu ile 7’den 70’e herkese unutulmaz bir bayram yaşatıyor.

İstanbulda bayramda havuz keyfi

Kendinizi Şımartın

Bayramda armağan edeceğiniz Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi bakımları ile kendinizi şımartırken, bakım sonrasında pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olacaksınız. Cildinizi rahatlatacak Qholistik masaj ile Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde etkisini uzun süre hissedeceğiniz tazelik ve yenilik hissine kavuşacaksınız. Sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası ile misafirlerine eşsiz bir dinlenme ve tazelenme sunan Wyndham Grand İstanbul, bayramda ve sonrasında ışıl ışıl kalmak isteyenleri bekliyor.

*Hafta içi havuz girişi KDV dahil 95 TL
*Hafta sonu havuz girişi KDV dahil 140 TL
*Qholistic masaj 60 dakikası KDV dahil 280 TL.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 212 386 10 00

False