GeriAlışveriş Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor

Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor

Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu’nun ikinci teması Zarif Tüyler…

INFANTAS PRENSES ZARAFETİNİ KIZ ÇOCUKLARIYLA BULUŞTURUYOR

Versay Sarayı’nın eşsiz güzellikteki bahçelerinden ilham alan Zarif Tüyler teması bahçedeki kuş türlerine atıfta bulunuyor. Temanın renkleri; mor, mint, uçuk mavi, beyaz ve somon. 12 elbiseden oluşan Zarif Tüyler teması detayları ile hem çarpıcı hem de farklı. Öne çıkanlar parçalar; tavus kuşu görünümlü uzun ve kısa elbiseler. Tülle tasarlanmış yaprak figürleri elbiselerin eteklerinde adeta zarif bir tavus kuşunun kanatlarını açıp salınmasını andıran bir görünüm sağlıyor. Mor ve mint üstler taşlar ile zenginleştirilmiş, tüy ve tüllerden oluşan taşlı taçlarla da prenses görünümü tamamlanıyor. Kuş desenli aplikeli kumaşlar, danteller, inciler ve tütüler temanın diğer elbiselerinin ana oyuncuları. 12 zarif elbiseden oluşan Zarif Tüyler teması pastoral bir hayal dünyasını minik prenseslerle buluşuyor. Elbiselere uyumlu tüylü taçlar da bu pastoral dünyanın tamamlayıcı parçaları oluyor ve bizi Marie Antoinette’nin büyülü bahçelerine davet ediyor.

Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor

3 ile 12 yaş arası kız çocukları için sipariş üzerine kişiye özel 15 günde üretilen bu koleksiyon için @infantascouture instagram hesabını ve infantas.net web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Infantas prenseslere layık couture elbise ve aksesuarlarıyla küçük prenseslerin hayallerini gerçekleştiriyor, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla da onları Marie Antoinette’in renkli dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

 

Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor
 

INFANTAS 2017 İLKBAHAR-YAZ MARİE ANTOİNETTE KOLEKSİYONU

Fransa’nın son ve en ihtişamlı kraliçesi Marie Antoinette, gösterişli hayatı ile sanat ve moda dünyasına hala ilham olmaya devam ediyor. Infantas, geçmişin prenseslerinden esinlenerek günümüzün modern prenseslerini yaratmayı arzularken, Marie Antoinette onuruna bir koleksiyon hazırladı. 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonun pastel renkleri, dantelleri, tüyleri ve ışıltılı zarif detayları, adeta Versay Sarayı’nın küçük prenseslerinin günümüze ışınlanan modern yansımaları gibi…

INFANTAS 2017 İLKBAHAR-YAZ MARİE ANTOİNETTE KOLEKSİYONU dört temadan oluşuyor; “Büyülü Düşler”, “Zarif Tüyler”, “Renkli Masallar” ve “Beyaz Çiçekler”…

 

Infantas Prenses kız çocuklarıyla buluşuyor
 

INFANTAS HAKKINDA;

Geçmişin asaletini ve izlerini, günümüzün modern çizgilerine taşıyan Infantas, her kız çocuğunu couture elbiseleri ile gerçek prenseslere dönüştürme hayali ile kuruldu.

Infantas hem ilhamını hem de adını prenseslerden aldı, Infanta kraliyet ailesinin kız çocuklarına verilen addı, özellikle İspanya ve Portekiz’de günümüzde bile kullanılan bu isim, Infantas’ın modern prensesleri için adeta biçilmiş kaftan oldu.

Infantas’ın logosunda yer alan küçük kız çocuğu da bu ilhamın ana yıldızı oldu, çünkü Infantas’ın kurucusu Marina Ayhan, küçük bir kızken bile ondan çok etkilenmişti, eğitimini aldığı bale okulunda onu hep kendine benzetmiş, hayallerinde yaşatmış, resimlerini çizmişti. İspanya’nın Altın Çağ ressamı Diego Velázquez’in 1656 yılına ait Las Meninas (The Maids of Honour) tablosunda yer alan Infanta Margarita yani Margarita Teresa’dan esinlenerek Infantas’ın logosu ortaya çıktı. 

Kız çocuklarının prenses olma hayalini, Infantas couture elbise tasarımları ile gerçeğe dönüştürüyor…

False