GeriEtkinlikler Huzur da aşk da Kalamış Koyu’nda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Huzur da aşk da Kalamış Koyu’nda

Huzur da aşk da Kalamış Koyu’nda

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantizmin büyüsünü yaşamak isteyenlere hem huzuru hem de aşkı vaat ediyor. Otelin terasında bulunan Ouzo Roof Restaurant’ta sonsuza uzanan tatlı huzuru, Eda&Metin Özülkü-Yeşim Salkım-Ferda Anıl Yarkın’dan oluşan Çılgınlar Kulübü’nün 90’lar konseptiyle hazırlanan Kalamış Balo Salonu’nda ise aşkın en neşeli halini yaşamak tercihinize kalmış. Yılın en romantik gecesine özel hazırlanan tılsımlı aşk menüleri de gecenin lezzetini ikiye katlayacak.

Kalamış Koyu’nun ışıltılı marina manzarasına sahip olan Ouzo Roof Restaurant, Sevgililer Günü’nü çok özel hisseden çiftlere yıldızların eşlik ettiği sadece 14 Şubat’a özel bir gece sunuyor. Grek müziğinin sevilen ismi YORGO’dan Sevgililer Günü’nü farklı kılan repertuarı dinlemeye doyamayacaksınız.

90’lı yıllara doğru bindiğiniz bir zaman kapsülünün içinde aşkın en masum halinden en çılgın haline kadar bin bir durağa uğrayacağınız ÇILGINLAR KULÜBÜ ise içeriğiyle bugüne kadar yaşadığınız en farklı Sevgililer Günü’nü hem melodileriyle kulağınıza, hem leziz menüsüyle damağınıza hem de bir bütün olarak ruhunuza bir nakış gibi işleyecek. Yeşim Salkım, Ferda Anıl Yarkın, Eda ve Metin Özülkü’den oluşan ÇILGINLAR KULÜBÜ, çok ama çokzengin repertuarlarıyla misafirlerin anı defterine unutulmaz melodiler hediye edecek.

AŞK’IN TILSIMLI MENÜSÜ DE WYNDHAM GRAND KALAMIŞ’TA

Wyndham Grand Kalamış’ın ödüllü şefi Mehmet Yalçınkaya, Sevgililer Günü’nde misafirlerine özel hazırladığı birden çok aşk menüsü ile damaklarda unutulmayacak bir tat bırakmaya hazırlanıyor. Benzerini başka hiç bir mekanda tadamayacağınız menülerin içeriğindeki zengin lezzetleri sevdiklerinizle paylaşmak başlı başına özgün ve eşsiz bir deneyim olacak. O gece Mehmet Şef’in aşk mutfağı, sevgiliye yazılmış bir şiir gibi gece boyu romantizm kokacak.

Huzur da aşk da Kalamış Koyu’nda

ROMANTİK BİR KAÇIŞ ROTASINDA İLK KEZ

Sevgililer Günü’nü adeta şehirden uzaklaşmadan tatile dönüştürmek isteyen romantik çiftlerin tercihi ise yine Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in “Relax Konaklama Paketi” olacak. Romantik öğelerle süslenen çift kişilik Deluxe odada özel Aşk Pastası ikramı, on gün içinde kullanabileceğiniz çift kişilik eşsiz Uzakdoğu masajı ve SPA kullanımında yüzde 10’luk indirimin de içinde olduğu bu müthiş hediye paketi satışa sunuluyor.

False