GeriAlışveriş HotMilk'ten Hamilelere Özel Sütyenler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HotMilk'ten Hamilelere Özel Sütyenler

HotMilk'ten Hamilelere Özel Sütyenler

Göğüs sarkmasını önlüyor.

Hamileyken de emzirirken de göğüslerinizi korumak mümkün. HotMilk sütyenleri, şıklığının ve konforunun yanı sıra özel dizaynları sayesinde göğüslerin sarkmasını önlüyor.

Sütyenler 6 sırt kopçası ile hamilelik ve emzirme dönemi sırasında değişen beden ölçüsüne kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Anne adayının ve annenin rahatlığı için omuz askılarının içi bile kotondan yapılmış. Sütyenlerinin içi tamamen koton. Gecelik ve pijama takımları ise çok şık ve tümü gece boyunca göğüslerin sarkmasını önlemek amacı ile göğüslere destek olacak şekilde özel dizayn edilmiş.

[fotogaleri=202]

Her Bedene Göre Ölçeklendirilmiş Tasarımlar

Bedenler 65B den 100G’ye kadar çok geniş bir skalaya sahip, tam bedene göre sütyen seçmek sarkmayı önlemek açısından çok önemli. Sütyenler ful kup olarak veya ¾ kup olarak yani biraz daha açık modeller olarak sunuluyor.

Süt Akışını Eksiksiz ve Konforla Sağlıyor

Süt akışının en iyi şekilde olması için tüm modeller telsiz. Meme ucunun nem tutmasını önlemesi ve tek elle kolay açılıp kapanabilen klipsler sütyenlerin diğer özelliklerinden bazıları.

Ürün Çeşitliliği

HotMilk sütyenlerinin aynı şıklık ve konfora sahip külotları g-stringten şort külota kadar pek çok seçenekte ve small bedenden XXL bedene kadar sunuluyor.

Seçkin iç çamaşırı mağazalarından ve Galata Serdar-ı Ekrem Sokak No 22’deki Deichic mağazasından temin edilebilir.

www.hotmilklingerie.com

False