GeriEtkinlikler Hayati kazaların önüne geçmenin püf noktaları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hayati kazaların önüne geçmenin püf noktaları

Hayati kazaların önüne geçmenin püf noktaları

İlk Yardım Eğitmeni ve İş Güvenliği Uzmanı Deniz Karadeniz, 14 Mayıs Pazar günü saat 15:00’te Akasya Sohbetleri’nde misafirleriyle buluşuyor. Karadeniz, bebeklerin ve çocukların başına gelebilecek kazalarda yapılması gerekenleri, ilk yardımın temel uygulamalarını ve püf noktalarını anlatacak.

İş Güvenliği Uzmanı Deniz Karadeniz, Akasya Sohbetleri kapsamında, ilk yardım hakkında doğru ve yanlış bilinenleri tüm detaylarıyla anlatmak üzere 14 Mayıs Pazar günü saat 15:00’te Akasya Food Court Lounge’da misafirleriyle buluşacak. Karadeniz, ‘Öpünce Geçmeyen Uflar’ başlıklı söyleşisinde bebek ve çocukların yaşayabileceği kazalarda ebeveynlerin paniğe kapılmadan, insan vücudunu tanıyarak yaşamsal bulgular çerçevesinde uygulayabilecekleri ilk yardım tekniklerini anlatacak.

“Öpünce Geçmeyen Uflar” projesiyle Eğitimde En İyiler tarafından ikincilik ödülüne de layık görülen Deniz Karadeniz, söyleşisinde acil durumlar karşısında hayati tehlikenin ortadan kaldırılması, yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesinin sağlanması, kazanın kontrol altına alınması gibi hayati önem taşıyan durumlar karşısında ebeveynleri bilinçlendirecek.

Akasya’ya ulaşım çok rahat

İstanbul Anadolu Yakası’nın seçkin semtlerinden ve konumu itibarıyla İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Acıbadem'in kalbinde yer alan Akasya, sahip olduğu yüksek standartları ulaşım kolaylığıyla birleştiriyor.

Ana yollara, metro hattına ve köprülere doğrudan erişimi olan Akasya'ya;

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden 4 km yaklaşık 5 dk
Kozyatağı'ndan 4 km yaklaşık 5 dk
Suadiye'den 10 Km yaklaşık 7 dk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 15 km yaklaşık 10 dk'da ulaşmak mümkün.

False