Flormar ile Yeşil Bakışlar

Güncelleme Tarihi:

Flormar ile Yeşil Bakışlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2011 14:15

Bu yaz herkes yeşil bakacak!

Haberin Devamı

Bu yazın favori rengi yeşil gözlerde! Flormar Selection Terracotta Dörtlü Far, gözlerinizi daha da belirginleştirirken, Flormar Turbo Boost Maskara ise kirpiklerinizin daha dolgun ve hacimli görünmesini sağlıyor.

Gözlere “Yeşil”imsi Dokunuş

Gözlerde çarpıcı bir ifade yaratan Flormar Selection Terracotta Far ile yeşilin dört tonunda bahar canlılığını gözlerinize yansıtabilirsiniz. Birbirinden canlı ve parlak renkleriyle makyajınıza ayrıcalık katan Flormar Selection Terracotta Far, içeriğindeki fındık yağı özelliğiyle ekstra nemlendirmeye ihtiyaç duyan kuru ciltlerin vazgeçilmezi olacak.

“Yeşil” Kirpikler Favoriniz olacak

Yaz Makyajı trendine uyum sağlarken bakışlarınızı daha dolgun ve çarpıcı kılabilmek için kirpiklerinizi unutmamalısınız. Flormar Selection Terracotta Far’ın yeşil tonları farınızla bütünlük yaratarak dikkatleri bakışlarınıza çekecek. Flormar’ın “Turbo Boost” rimeli ile, kirpikler hem göz makyajınızı tamamlayacak, hem de gün boyu tazeliğini koruyacak. Flormar Turbo Boost Maskara’nın içeriğindeki badem yağı ile tek tek ayrılmış, bakımlı, uzun süre kalıcı kirpiklere sahip olacaksınız.

www.flormar.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!