GeriAlışveriş Fiji ile şort mayo kavramı boyut değiştiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Fiji ile şort mayo kavramı boyut değiştiriyor

Fiji ile şort mayo kavramı boyut değiştiriyor

Bu yaz beyler de plajlarda oldukça dikkat çekici…

Fiji’nin, küçük beyler dahil tüm erkekleri düşünerek tasarladığı mayoları ile plaj ve sahiller tek düzelikten kurtuluyor.

Boyner, Panço, Mendos mağazalarında satışa sunulan bu eğlenceli mayolar ile dileyen çocuğu, yeğeni ya da torunu ile aynı mayoyu giyme keyfine doyasıya varacak.

Fiji, koleksiyonlarında kullandığı UV korumalı, üzerindeki suyu iten ve çabuk kuruyan kaliteli kumaşlarının yanı sıra, dinamik ve eğlenceli desenleri ile de bu yaz beylerin plaj ve sahillerde vazgeçilmez markası olmaya aday.

Neşenize neşe katacak

Sıkıcı olmaktan çok uzak bu rahat mayolar çocuklar dahil tüm erkeklerin yaz boyu neşesine neşe katıyor. Sahil ve plajlarda birbirlerine yakın tasarımlarda gördüğümüz şort mayolar bu yaz Fiji ile bambaşka bir boyut kazanıyorlar. Çiçek ya da çeşitli hayvan desenlerinin öne çıktığı şort mayolarda asıl dikkat çekense renkler. Yeşil, mavi, turuncu, pembe, sarı gibi oldukça canlı renklerin kullanıldığı koleksiyonda beyler de yazın tüm enerjisini üzerlerinde taşımanın keyfini çıkarıyorlar. Hem oldukça rahat, hem de çok şık duran bu mayoların kalıpları sayesinde rahatına düşkün beyler özgürce hareket ederken, şıklıklarından da ödün vermiyor.

Babasının oğlu, dedesinin torunu ya da dayısının yeğeni…

Baba, oğul bir takım giyinmenin çok moda olduğu günümüzde, dileyen oğlu ile, dileyen yeğeni, dileyen kardeşi, dileyense torunu ile aynı mayoyu giyerek yaza neşe katacak.

Boyner, Panço, Mendos mağazalarında satışa sunulan Fiji mayoların fiyatları çocuklar için 59.90 TL, büyükler içinse 139.90 TL.

False