GeriEtkinlikler Çocuk-Yetişkin Etkinlik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Üçleme Orta Dünya’da “The Lord of the Rings/Yüzüklerin Efendisi”nden (yine Jackson ve ekibinin beyaz perdeye aktardığı bu üçlemenin son filmi “The Lord of the Rings: The Return of the King/Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü” Oscar® kazanmıştı) 60 yıl önce geçen kesintisiz bir hikayeyi anlatıyor.

Apar topar çıktıkları yolculuğun başlangıcını atlatmış olan Grup, doğuya doğru ilerlemeye devam ederken, yoldaki Kuyutorman’da deri değiştiren Beorn’la ve bir dev Örümcek sürüsüyle karşılaşırlar. Tehlikeli Orman-elflerinin elinden kaçan Cüceler önce Göl kasabasına, oradan da nihayet Yalnız Dağ’a giderler. Burası en büyük tehlikeyle yüzleşecekleri yerdir: Tüm yaratıklar içinde en korkutucu olanıyla; gruptakilerin yalnızca cesaretlerinin boyutunu değil, aynı zamanda dostluklarının sınırlarını ve yaptıkları yolculuğun ne ölçüde akıllıca olduğunu da sınayacak bir yaratıkla; Ejderha Smaug’la.

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Richard Armitage Ian McKellen Cate Blanchett Orlando Bloom Evangeline Lilly Aidan Turner Christopher Lee

FİLM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Anormal Aktivite

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Marlon Wayans’ın başrolde olduğu filmde, Kisha ve Malcolm sonunda hayallerindeki eve kavuşmuşlardır fakat evde yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Uçuşan mobilyalar, etraftan gelen garip sesler ve kokular, onları yataktan çeken görünmez güçler... Evde kötü bir ruhun varlığından emin olan çift başlarda bu durumu kendi başlarına halletmeye çalışırlar. Fakat Kisha bu kötü ruh tarafından ele geçirilince Malcolm çaresiz kalır ve aklına gelen her türlü yönteme başvurur. Şeytan çıkarma ve evi kötü ruhtan temizleme ayinleri için çağırdığı insanlar arasında rahip, medyum, hayalet avcısı ve hatta gangster kuzeni bile vardır. Acaba Malcolm ve Kisha bu belâdan kurtulabilecekler midir?

Yönetmen: Michael Tiddes

Oyuncular: Marlon Wayans, Marlene Forte, Essence Atkins, David Koechner

FİLM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Birkaç yıl öncesinde bir rock grubunda çalan Mehmet (Engin Altan Düzyatan) eşinden boşanmış, müziği bırakmış yalnız bir adamdır. Onu hayata bağlayan tek şey haftada bir gün görebildiği kızı Ezgi’dir. Mehmet, senelerdir dostları olan Ayşe (Özgü Namal) ve eşiyle hala aynı apartmanda yaşamaktadır. Bir gece Ayşe’yle kocası arasında şiddetli bir kavga çıkar ve eşi evi terk eder. Mehmet durumu öğrenmek için Ayşe’nin kapısını çalar. Mehmet’in de Ayşe’nin de kaderleri o saniyeden sonra değişmiştir artık…

Yönetmen: Ketche

Oyuncular: Özgü Namal, Engin Altan Düzyatan, Gaye Gürsel, Emin Gürsoy, Müge Boz

FİLM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Soğuk

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Üç Rus kız kardeş bir pavyonda çalışmaktadır. Hayatında karısından başka bir kadın bilmeyen bir tren yolu işçisi kızlardan en küçüğüne aşık olur. Her şeyi terk edecek kadar tutkuyla bağlanır kıza. İşçinin erkek kardeşi şehrin belalılarından biridir. Evlenip yuva kurmasına rağmen gece hayatını terk etmemekte bekar hayatını sürdürmektedir. O da 3 kız kardeşin etrafında dolaşmakta. Neredeyse her gece pavyonlarda, içkide eğlencededir.

Ruslardan en küçüğü İrina’nın sadece birkaç günü kalmıştır ülkesine dönmeye. Bundan sonrası kızların ve yol işçisi aşığın istediği gibi gitmeyecektir.

Yönetmen: Uğur Yücel

Oyuncular: Cenk M. Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, Valeria Skorokhodova, Yulia Vanyukova, Yulia Erenler, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola, Rıza Sönmez, Doğan Alibeyoğlu, Atılay Uluışık, Murat Alibeyoğlu, Savaş Yılmaz, Mustafa Elemenler, Berfin Özer, Yaren Çakmak, Fatma Eyüboğlu

FİLM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Ölü Bölgeden Fısıltılar

Çocuk-Yetişkin Etkinlik

Film, Kıbrıslı Mete’nin tekil ve yerel serüvenini, özünde tüm insanlığın kendi içsel yolculuğunu, kendini yeryüzünde anlamlandırma çabasını, insanlığın ortak bir özneleşme serüveni olarak evrensel bir boyutta ele alacak. 1974 Kıbrıs çıkarması sonrası dönemde doğan ve Türkiye’ye göç eden, sonra da doğduğu topraklara ve sevdiği kadının izlerine geri dönen Mete’nin Odysseus serüvenini, içsel - fiziki yolculuğunu, kurmaca - belgesel tarzında, sinematografik bir öznel - insani anket biçiminde ifade ediyor.

Yönetmen: Çağrı Beyaz

Oyuncular: Leman Yavaş

FİLM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

False