GeriAlışveriş Buka Sofa “aşk”a geldi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Buka Sofa “aşk”a geldi

Buka Sofa “aşk”a geldi

Buka Sofa, yılın en romantik günü 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden güzel ve farklı hediyeleri keşfetmek isteyenlere özel alternatifler sunuyor. Şubat ayına özel kampanya fırsatının yanı sıra Sevgililer Günü’nde 1.500 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde Dice Puf hediye ediliyor. Aşkını tazelemek isteyenler mumluklardan, yastıklara, çiftler için özel tasarlanan koltuklara kadar çok sayıda seçeneği Buka Sofa’da bulabiliyor.

Buka Sofa, yılın en romantik ayı Şubat ayına özel bir kampanya sunuyor. Şubat ayı boyunca satış noktalarından yapılan alışverişlerde aksesuar dahil tüm ürünler için yüzde 15, satın alınan ikinci kılıfa ise yüzde 40 indirim uygulanıyor. 28 Şubat tarihine kadar geçerli olan kampanya ile evini yenilemek isteyenler indirim ve hediye fırsatından yararlanacak. Sevgililer Günü’nde ise; 1.500 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde Dice Puf hediye edilecek.

Sevdiklerine ne alacağına bir türlü karar veremeyenler için en anlamlı ve uygun hediyeleri de bir araya getiren Buka Sofa, evini yenilemek isteyen veya evlilik hazırlığı yapan çiftlerin sevgi gününü daha da özel kılıyor. 

Buka Sofa “aşk”a geldi
  

Keyfine düşkün çiftlere

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa, Sevgililer Günü’nde keyfine düşkün çiftlere Nirvana koltuğu öneriyor. Sevgililer Günü romantizmini evinde yaşamak isteyenlere güzel bir alternatif sunan Nirvana, çift kişilik şezlong modeliyle evinde film izlemek isteyenlere ideal bir rahatlık sunuyor.

 

Buka Sofa “aşk”a geldi

AŞKIN SİMGESİ: BAY VE BAYAN BEE

Buka Sofa, aşkın en çift halini sevgililerle buluşturuyor. Karakteristik çizgilerle mimari tasarıma vurgu yapan ve simetrik bir görüntü oluşturan Bay ve Bayan Bee, her yerde çift olan sevgililere özel bir hediye seçeneği oluyor. Vücut ölçülerine göre ergonomik konforu sağlamak amacıyla farklı oturma genişlikleri sunan koltukların ikili kanepe alternatifi de bulunuyor.

Sevgililer Günü’nde konfor isteyenlere

Buka Sofa “aşk”a geldi

Buka Sofa’nın kırmızı tonlarındaki yastıkları kış akşamlarında yastıklara gömülmek isteyen sevgililer için ideal bir hediye. Buka Sofa ayrıca özel kokularla sevgilisini büyülemek isteyenlere birbirinden farklı mumluk alternatifleri de sunuyor. Mumluklar farklı renkleri ve kokularıyla sevdiğiniz için şık bir hediye olacak.

False