GeriAlışveriş Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak!

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak!

momscotton.com'da yer alan ürünler bebeğinizin sağlığını düşünerek üretildi.


Mama sandalyesi kılıfı

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak

Momscotton'un mama sandalyesi kılıfları Türkiye’de gerçek anlamda ilk. Pamuklu kumaşlar terletmiyor, yıkanıp hijyeni koruyor. Hafif ve oldukça rahat taşınabiliyor. Üstelik renk renk, yumuşacık…

Günümüzde aileler bebekleri mama sandalyesinde dilediğince yemek yiyebilsin istiyor. Bebeklerini özgür bırakıp uzun uzun yağlı yemekleri, şekerli meyveleri avuçlamalarına göz yumuyorlar ancak sonucunda mama sandalyesini temizlemek hiç de kolay olmuyor. Momscotton'un mama sandalyesi kirlenir kirlenmez çıkartılıp yıkanabiliyor.


Mama sandalyesi minderi

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak

Momscotton’un mama sandalyesi minderi, elyaf dolgusuyla mama sandalyelerinde konforu artırıyor. Pamuklu kumaşlar terletmiyor ve yıkanabiliyor. Üstelik renk renk desenleri de keyif veriyor.


Alt açma minderi

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak

Momscotton alt açma minderi, pamuklu ve yumuşacık kumaşı sayesinde sağlıklı bir dokuya sahip. Özellikle yeni doğanlar için iç dolgusunun yumuşaklığı ve kalınlığı sebebiyle oldukça konforlu. Orta kısmında bulunan kısmı su geçirmez. Alez kumaş ile yanlardan cırt bantlar ile tutturulmuş. Kirlendiğinde ıslaklık alt kumaşa geçmez ve yedek alez ile satıldığından hemen değiştirilebilir. Dışarıda kullandığınızda katlanıp bağlanabiliyor. Yan kısımdaki cebine bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil koyulabiliyor. Oldukça pratik, üstelik renkleri ve desenleri de çok şirin.


Taşıma çantası

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak

Momscotton’un bu yeni ürünü oldukça pratik. Anne babalara evden çıktıklarında ve seyahat ederken organize olmalarında oldukça yardımcı. Bu bez çantaların kimine alt açma için gerekli bez, ıslak mendil, pişik kremi, altına sermek için hijyenik bir örtü sığdırabilir kimine ise yedek giysiler koyulabilir. Momscotton’un bu tasıma poşetlerini üretmesinin sebebi pratikliği sayesinde anne ve babalara zamanın çoğunu bebekleriyle geçirmelerinde yardımcı olabilmek. Üstelik bebekler büyüdükçe bez çantalara oyuncaklar da koyulabilir.


Ana kucağı kılıfı

Bu ürünler hayatınızı kolaylaştıracak

Ana kucağında, hastane çıkışı eve gelen yeni doğanların tenine tüm bebek tekstil ürünleri gibi pamuklu ürünler değsin diye renk renk, keyifli desenlerden pamuklu kumaşları seçmiş ve yumuşacık ana kucağı kılıfları üretmiş. Bu ürün bebekler için kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir. 

False