Bebeklere %100 organik patik

Güncelleme Tarihi:

Bebeklere %100 organik patik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 17:25

Marka, 600'ün üzerinde model alternatifi sunuyor.

Haberin Devamı

Organik bebek giyim markası Organickid, sadece ipliği ile değil, fermuardan etikete askısından ambalajına kadar kullanılan tüm malzemeleriyle %100 organik.

0-6 yaş arası çocuklara hitap eden tasarımlarıyla Organickid, kız, erkek ve unisex gruplardan oluşuyor. Bebek tulumlarından şapkalara, bodylerden önlüklere, eldivenden battaniyeye varıncaya kadar yüzlerce alternatifin yer aldığı koleksiyonda sarı, şeker pembe, kırmızı, mor gibi canlı renkler ve tonları bulunuyor.

Tamamı el yapımı

%100 organik olduğunu uluslararası GOTS sertifikası ile tescilleyen Organickid yeni sezonda patik şapka, omuz örtüleri, battaniyeler ve yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olabilecek her türlü ürünü üretiyor. Bunlardan en yenisi ise tamamı organik pamuklu olarak üretilen el yapımı yeni doğan patikleri…

Haberin Devamı

Renk seçenekleri de var

Tamamen organik pamukla üretilen bu organik patikler de 0-3 aylık bebekler için tasarlandı. Kız ve erkek bebekler için üretilen patikler, pembe, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. Patikler www.organickidwear.com adresinden satışa çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!