Aşkla geçen zaman en değerli mücevherdir!

Güncelleme Tarihi:

Aşkla geçen zaman en değerli mücevherdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 13:27

Sevgililer Günü’nde ona en değerli kavramı, zamanı hediye edin. QNET için özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer® markası bu özel günde zamanın kıymetini bilen aşıklar için yeni iki saat modelini tarz sahiplerinin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

VİCTOR CRONOGRAPH

Bernhard H. Mayer Victor Cronograph, ne istediğini bilen ve istediğini elde edenlerin zafer hikayelerini anlatır. Bu yüksek kaliteli saat, farklı olduğu kadar çok yönlüdür. Modern ve sportif görünümü saniye, dakika ve saati gösteren üç kadranı ile tamamlanmıştır. İki çok iddialı model arasında seçim yapabilirsiniz; siyah seçeneği ile tarzınızın asilliğini ortaya koyabilirsiniz. Roze altın rengi ile de ilk bakışta farkınızı belli edebilirsiniz.

Bernhard H. Mayer® Victor Chronograph’ın başarı ve hak edilmiş zaferinize rehberlik yapmasına izin verin.
Victor Chronograph Watch - Black Fiyat: 4,407.00 TL.

Aşkla geçen zaman en değerli mücevherdir

Estelle

Bernhard H.Mayer Estelle, her saat üreticisinin ulaşmak istediği kalite ve sanat anlayışında üretilmiş eşsiz bir tasarımdır. Sevgililer Günü’nde aşkınız kadar eşsiz bu saat ile sevgilinizin zarifliğini göz alıcı hale getirin.

Kadran ve çerçevesine yerleştirilen taşlar, yıldızlı bir yaz gecesini anımsatmaktadır. Mavi deri kayışı, çekici mavi sedef kadranlı çelik çerçevesi ile göz doldurabilirsiniz. Siyah kayışlı, siyah sedef kadranlı altın çerçevesi ise asilliğin şıklığını yansıtabilirsiniz. Bu iki seçenekle sunulan “Estelle” sevgilinizin güzelliğine eşlik etsin.

Geleneklerden kopmadan, günümüzle köprü oluşturan üretim ve tasarım süreciyle Bernhard H. Mayer® saatleri, İsviçre saat yapımı gelenekleri ve standartlarında üretilerek beğeniye sunuluyor. Bernhard H. Mayer®, saatleri sadece e-ticaret platformu www.qnetturkiye.com.tr adresinden satışa sunuluyor.

Aşkla akıp giden bir zaman için QNET, Bernhard H. Mayer Victor Cronograph Black, Bernhard H.Mayer Estelle…

Estelle Fiyat: 4.938,00 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!