Anneler Günü için hediyelerin Hepsiburada

Güncelleme Tarihi:

Anneler Günü için hediyelerin Hepsiburada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 09:36

Annenize alacağınız hediyeyi şimdiden araştırmaya başlayın!

Haberin Devamı

Her sene Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, tüm dünyanın farklı dillerde fakat tek bir konuda birleşip, eğlendiği ve birbirilerine hediye aldıkları en önemli günlerden biridir!

Bir sezon öncesinin dev kampanyalarından yararlanarak aldığımız tişörtlerle ya da spor ayakkabılarla karşıladığımız yaz olur da, hediyesiz Anneler Günü olur mu? Olur tabii! Ama hediyeli olsa daha kalpli, güneşli ve sıcacık olur diye düşündük! İşte bu yüzden birkaç Anneler Günü hediye fikirleri derleyip toplayalım ve sana yardımcı olalım dedik! 

Anneler Günü hediye fikirleri

Güne kahvaltısız başlamayan anneler için Anneler Günü hediyesi olayını eğlenceli hale getirebilirsin! Çok şık ve yemek masası kurallarından asla vazgeçmeyen bir annen varsa, ona yemek takımlarıyla uyumlu olacak çok şık bir yumurtalık alabilirsin. Ya da kural tanımayan, eğlenceli ve hatta yeri geldiğinden senden daha çılgın bir annen varsa, onun kişiliğini ve masa tarzını yansıtacak eğlenceli bir yumurtalık alabilirsin!

Alışkanlıklarına sıkı sıkı bağlı olup, her yemekten sonra türk kahvesi içen annelere pratiklik açısından türk kahvesi makinesi güzel bir hediye olabilir. Tatlının yanında şekersiz, sütsüz mis gibi normal kahve içen annelere de kahve makinesi güzel bir tercih olur! Kahvenin yanındaki keki de ben yapayım ama şekli güzel olsun, benim tasarımım olsun istiyorsan çeşit çeşit kek kalıpları seni bekliyor!
Yemekler yenip kahveler içildiyse, sıra şöyle bir temiz hava almakta! Rahat rahat yürüyüş yapabileceği spor ayakkabı almak en mantıklı anneler günü hediye seçeneklerinden biri olurdu! Hem yürüyüş hem güneş hem de tatlı bir sohbet günü kurtarmakla kalmayıp güzelleştirecek bir aktivite olabilir!

Her gece uyumadan önce kitap okuyan bir annen varsa ve kitap okumak onun için bir yaşam tarzı olmuş, okuduğu sayfa bitmediği için ocaktaki yemeği bile unuttuğu günler olduysa, hemen kitap almalısın! Kitap kurtlarının çok iyi bildiği bir şey varsa o da özel günlerde gelecek hiçbir hediye bir kitaptan daha değerli olamaz. Onlar kitabı önce koklar, sonra sayfalara şöyle bir göz atar ve kitaba bir an önce başlamak için yalnız kalmaya çalışırlar! Bilen bilir, çünkü kitapta yazanı hayal eden okuyucular, aralarına hayalleri dışında hiçbir insanın müdahale etmesini, araya karışmasını istemezler!

Benim annem kitap okumayı sevmez ama yeni tarifleri öğrenip hemen denemekten çok hoşlanır diyorsan da yemek kitapları her zaman anlamlı ve etkili bir hediye olmuşlardır. Böylece aldığın hediyenin faydalarından sen de yararlanabilirsin.

Bütün günü evinde geçiren ve hatta bundan zevk alan annelere, yaşadıkları yeri daha da güzelleştirip kolaylaştıracak köşe sehpası, banyosuna rengârenk yumuşacık havlular, dekoratif yastıklar, cıvıl cıvıl masa örtüleri de Anneler Günü hediyesi için eğlenceli ve anlamlı hediye seçeneklerinin arasında!

Güzel kokmayı seven annelere parfüm, spor yapmaktan asla vazgeçmeyen annelere de spor ürünleri ve daha niceleri alabilirsin! 2015 Anneler Günü için merak ettiğin her şeye kampanyalarıyla birlikte ve Anneler Günü hediye fikirlerinin daha detaylı seçeneklerine Hepsiburada Facebook hesabından ulaşabilirsin!

Tüm annelerin Anneler Günü kutlu, mutlu ve sağlık dolu olsun! Bizim için hepiniz değerlisiniz! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!