GeriAlışveriş Anne adaylarına özel pijamalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne adaylarına özel pijamalar

Anne adaylarına özel pijamalar

Erdem İç Giyim, ev giysileri içinde de tarzını yansıtmak isteyen annelerin tercihi...

Erdem İç Giyim’in hamileler için tasarladığı özel pijama ve sabahlıkları şık, rahat, konforlu ve çok sevimli. Anne adaylarına özel olarak tasarlanan pijamalar tüm kadınların vazgeçilmezi olacak.

Erdem İç Giyim, anne adayları için her mevsime uygun hazırlanmış pijama ve sabahlık koleksiyonları hazırlıyor. Kadın, erkek, çocuk iç giyim ve pijama ürünlerini özenle tüketicilerine sunmaya devam ederken anne adaylarını unutmuyor.

Tüm kadınlar gibi anne adayları için de evde ve dışarıda şık olmak vazgeçilmezdir. Erdem’in birbirinden farklı zengin pijama koleksiyonları anne adaylarına dikkat çekici bir şıklık, rahatlık, sevimlilik ve konfor sunuyor. Koleksiyonda yer alan pijamalar anne adaylarının ev şıklığını tamamlıyor.

Özel kumaş ve tasarımıyla iç giyimde farklı bir tarz sunan Erdem İç Giyim, ev giysileri içinde de tarzını yansıtmak isteyenlerin tercihi oluyor. Özel pamuklu kumaşlarla yapılan pijama takımları kullanım rahatlığı, sıcak tutma özelliği ile hamile annelerin beğenisine sunuluyor. Beyaz, toz pembe ve açık yeşilden oluşan pastel renkleri ile dikkat çeken özel koleksiyon, görünümü ve kalitesiyle yeni anne adaylarının vazgeçilmez tercihi olacak…

Modeller büyük bir özenle hazırlanıyor

Hamileler için hazırlanan pijama üstleri 4 düğmeli olup, göbek üstünde yer alan kuşakla fiyonk yapabilme imkanı sunuyor. Bebek motiflerinin yer aldığı pijama takımı sabahlıkla tamamlanarak koleksiyon zenginleştirilmiştir. Kumaşı, ipliği, dikişi ve modelleriyle büyük bir özenle hazırlanmış olan pijama ve sabahlıklar renkleri ve tasarımlarıyla birbirine uyumlu olması açısından özenle seçiliyor.

Soğuk kış günlerinde ve gecelerinde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz pijamalar kolay yıkanabilir kumaşlarıyla da dikkat çekiyor. Erdem İç Giyim her zevke uygun olarak hazırladığı pijama koleksiyonuyla anne adaylarını güzel müjdelere hazırlıyor.

www.erdemcamasir.com.tr

False