GeriEtkinlikler Anne Adaylarına Özel Bir Proje
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne Adaylarına Özel Bir Proje

Anne Adaylarına Özel Bir Proje

Mustela ile Bebeğim Olacak Seminerleri hızla devam ediyor!

Mustela’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında anne adayları için ücretsiz olarak düzenlediği Mustela ile Bebeğim Olacak Seminerleri Şubat ayında da hızla devam ediyor.

Ümraniye Özel Hisar Intercontinental Hospital, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi ve Kozzy işbirliği ile Kozyatağı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek seminerlere ilgi büyük. Bugüne kadar birçok ünlü isime de danışmanlık yapmış olan bebek hemşiresi, hamile koçu ve hamile eğitim merkezinin sahibi Ayşe Öner’in anne adaylarına hamilelik ve doğum süreçleriyle igili detaylı eğitim verecek, alanlarında uzman doktorlar ise annelerin aklındaki medikal sorulara açıklık getirecek.

Anne adayları, seminer sırasında hamilelikleri boyunca yaşayacakları değişimler, nefes egzersizleri, bebeğin banyosu, göbek pansumanı gibi günlük bebek bakımı ve bebek masajı konularında bilgi alacaklar. Ayşe Öner aynı zamanda doğum sonrası ve lohusalık dönemi hakkında da detaylı bilgiler verecek. 

Kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, diyetisyen ve psikiyatri alanlarındaki uzman hekimler ise gebelikte tarama testlerinden hamilelik ve emzirme döneminde beslenmeye, normal doğum ve sezaryen arasındaki farklardan gebelik ve lohusalık psikolojisine kadar birçok alanda annelerin aklındaki soru işaretlerine cevap olacaklar.

Anne adaylarının eşleri ve yakınları ile birlikte katılabildikleri “Mustela ile Bebeğim Olacak Seminerleri” sonrasında sertifika töreni de düzenlenecek.

Annelere Seminer Sürprizi!

2 seminerlik tüm kura katılarak sertifika almaya hak kazanan anneler arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişiye doğum fotoğrafı çekimi ve albümü hediye edilecek. Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Hazel Tuncer’in sanatı ile birleşen bu doğumhane çekim paketi, seminerin şanslı annesine ücretsiz olarak sağlanacak.

Ayrıca seminer esnasında katılımcı annelerin eşleriyle birlikte çekilecek profesyonel fotoğrafları ölümsüz birer anı olarak adreslerine gönderilecek.

Detaylı Bilgi için:

Mustela Tel: 0216 386 38 13

www.dharmailac.com

Seminer Tarih ve Detayları

Tarih: 27 Ocak/5 Şubat 2011
Seminer Saatleri: 09:00-12:00
Seminer Yeri: Kozyatağı Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Avşar Sinemaları

Tarih: 17/19 Şubat 2011
Seminer Saatleri: 13:30 – 17:30
Seminer Yeri: Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi

Tarih: 18/26 Şubat 2011
Seminer Saatleri: 13:30-17:30
Seminer Yeri: Ümraniye Hisar Intercontinental Hospital 

False