Yıldırım aşka yıldırım düğün

Ömer Abacı ile Aslıhan Uğurtuğ, önceki akşam Harbiye’deki Banlieue adlı mekanda düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı nikahta, çiftih şahitliğini Turgay-Nurcan Artam ile Canan Yaka-Ergin Tanca çiftleri yaptı. Uğurtuğ’un Canan Yaka imzalı gelinliğiyle göz kamaştırdığı törende, Abacı da Gucci marka bir damatlık giymişti. İlişkileri başlayalı sadece birkaç ay olan ve yıldırım aşklarını aynı hızla nikah masasına taşıyan çift, balayı için Uzakdoğu’ya gideceklerini söyledi. Eti Bisküileri’nin sahibi Firuzan Kanatlı’dan 1.5 yıl önce boşanan, bu evlilikten 6 ve 9 yaşlarında iki çocuğu olan Aslıhan Hanım, Eskişehirli işadamı Ömer Abacı ile aradığı mutluluğu bulduğuna inanıyor...

Davette kravat krizi

Rahmi Koç ile Şarık Tara, geçtiğimiz gece Esma Sultan Yalısı’ndaki davette karşılaştı. Rahmi Bey, sohbet sırasında bir ara ENKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şarık Tara’nın kravatını düzeltmek üzere hamle yaptı ve işadamının kravatını kendi tarzına göre bağladı. Ancak Rahmi Bey’den sonra da eşi Lale Hanım duruma müdahale etti ve eşinin kravatını kendi zevkine göre yeniden düzeltti.

Duyarlı Hatun

Önceki akşam Çırağan Sarayı’nda, Bizim Lösemili Çocuklar vakfı Sosyal Komite Başkanı Sevgi Gedikoğlu başkanlığında "Chrismas Ball 2006" adlı bir parti verildi. 250 kadar davetlinin katıldığı yeni yıl partisinde bir de açıkartırma düzenlendi. Artırmada satışa sunulan yağlıboya Atatürk tablosu, 10 bin YTL karşılığında işadamı Can Has’a satıldı. Ayrıca gecede bir de çekiliş yapıldı ve büyük ödül olan çift kişilik Umman seyahatini Hülya Kalyoncu kazandı.

Davetliler arasında manken Ayşe Hatun Önal da vardı. Yeni albümü üzerinde çalışan ve ocak ayında bu albümü piyasaya süreceğini belirten Hatun, satıştan elde edilecek gelirin yüzde 10’unu vakfa bağışlayacağını açıkladı. Diğer sanatçı arkadaşlarına da böyle duyarlı olmaları çağrısında bulunan Ayşe Hatun Önal, "Hayal adını verdiğim albümümde 8 şarkı olacak. Tüm besteler de bana ait. 2007’de herkes benim şarkılarımı dinleyecek" dedi.

İşte 482 bin euro’luk tablo

Uluslararası sanat camiası ve Türk sanatseverlerin merakla beklediği Contemporay İstanbul, Deutsche Bank’ın ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Sergiyi önceki gün gezdim. Ali Güreli’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ikon Event tarafından düzenlenen fuarın en pahalı eseri olarak tanıtılan, 482 bin euro değerindeki James Rosenquist’in "Feng Shui II" eserini de sonunda görme fırsatı buldum. "Bu fuarı kaçırmam" diyenlerdenseniz, o eseri de mutlaka görmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Haaz Galeri’nin yaratıcısı olan Murat Patavi de İstanbul’un kültürel yaşamı ve dünya çapında tanıtımı için büyük önem taşıyan bu fuara destek olmuş. Fuarın tasarım ortaklığını üstlenen Patavi, aynı zamanda Kasım ayında açtığı Haaz Galeri ile de fuara katılmış.

Yağmur ve rüzgar konukları yordu

Monic-Jeri Benardete çifti, Kemal-Feryal Gülman çiftinin evlilik yıldönümleri şerefine önceki akşam Halas yatında sürpriz bir parti verdi. Gülmanlar’ın 15. evlilik yıldönümleri nedeniyle organize edilen geceye, cemiyet hayatının önde gelen birçok ismi katıldı. Ancak kötü hava şartları davetlileri zorladı. İstinye Koyu’nda demirli bulunan yata yürümek zorunda kalan konuklar, yağmurdan korunmak için açtıkları şemsiye ile rüzgara karşı da savaş vermek zorunda kaldı.

Eren hayranları

Cenk Eren, sonunda sahnelere döndü ve cuma akşamları Ortaköy’deki Jasslounge’da program yapmaya başladı. Cenk Eren hayranı olduklarını belirten Gülay Kamaz ile İdil Kral da bundan sonra her cuma soluğu bu mekanda alacaklarını söyledi. Bu arada Jasslounge’ın işletmecisi Ali Sayar, cumartesi akşamları ise Ferhat Göçer’in burada sevenleriyle buluştuğunu belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları