Sevgili Ayşe Hanım ben size yaklaşık 20..." />Sevgili Ayşe Hanım ben size yaklaşık 20..." />

Yetiş Ayşe...

Haberin Devamı

ANAOKULUNA KAYIT İÇİN YARDIM SAĞLANDI

Sevgili Ayşe Hanım ben size yaklaşık 20 gün önce yazmıştım oğlumun okulu için Güngören Polis Amca Anaokulu, okulu arayıp yardımcı olmaya çalışacaktınız bir haber var mı?

Teşekkürler iyi çalışmalar:))

Yasemin Berkman

Cevap: Okul müdiresi ile görüştüm. Bu hafta seni görüşmeye bekliyor, yardımcı olacak, eğer aranızda çözemezseniz beni arayın tekrar.
……………………

DOĞUMGÜNÜ SÜPRİZİ

Küçüğüme,
Sözlerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum, seninle geçirdiğim her dakikanın ayrı ayrı değeri var, bazen kendi kendime “ Tolga çok şanslı bir adamsın ’’ diyorum.  Umut dolu mutlu günler geçirdik, tabi  zor günler de, her yeni   gün bizim için hep aşkımızın miladı oldu. Yıl 2008 ve temmuz ayı, senin doğum gününü kutlarken bir yandan karnında Ecenas ben de varım der gibi tekmeliyordu sanki o da kutluyordu bu güzel günü.
Ve günlerden 29 Temmuz Salı akşam oldu, senin canın sütlaç çekmişti ve ben “hemen yapayım aşkım’’ diyip mutfağa koştum, daha pişiremeden Ece Hanım ben geliyorum dedi.  Saatler 00.38’ di Ecenas gözlerini açtığında.  Ecenas’ı gördüğümde çok sevinmiştim sanki küçük bir çocuk gibi sesim titriyordu. Ama aklımda sen vardın, sonra sen geldin. Seni ne kadar çok öptüğümü hatırlamıyorum bile. Aylar geçti 3 kişilik bir çekirdektik ama bir şeyler eksikti. Evet evet Efe Kayra... Yaklaşık 2 yıl sonra 5 Nisan 2010 tekrar aynı sahneyi yaşadık. Ellerimiz, gözlerimiz, dudaklarımız kısa bir süreliğine yeni bir mucize için ayrılmıştı. Ve yine kapıda önce Efe kayra göründü  ama benim aklım yine sendeydi. Ve artık evli mutlu ve 2 çocuklu bir aile olmuştuk. Hayatın tüm zorlukları tüm engelleri karşısında hiç korkmuyorum neden mi; çünkü yanımda sen varsın. Çünkü sen benimlesin, çünkü ben seni çook seviyorum. Seninle olmanın “çünkü”leri saymakla bitmez.
 
Canım karıcım, hayatıma girdiğin günden beri güzel bir doğum günü sürprizi yapamadım sana, bunu buradan itiraf edeyim. Pasta, çiçek yine yapacağız hem de en çikolatasından bir pasta ile. Umarım bu sürprizimi beğenirsin.
Küçüğüm,
Yumuk gözlerini 17 Temmuz günü açtın dünyaya. Güzel bir yıl daha bitti benimle ama üzülme zaman ne çabuk geçiyor diye. Daha uzun yıllar bu güzel günü Ecenas ve Efe kayra ile sana şarkılar söyleyerek kutlayacağız.
İyi ki doğdun küçüğüm.
İyi ki varsın küçüğüm.
Seni Çok Ama Çok Seven Kocacığın.
Tolga Baykaya
 
 Yetiş Ayşe...

Haberin Devamı

Cevap: Valla çok şanslısın kocan ne sürpriz yapayım diye bir haftadır beni yedi. Dördünüzü de sarılarak öperim,doğum günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

EL SANATLARI WEB SİTESİ İÇİN SPONSOR ARANIYOR

Sevgili Ayşe Hanım,

Öncelikle sizi başarılarınızdan dolayı kutlarım, gerçek bir yardımseversiniz. Her konuda, herkese koşuyorsunuz.  Ben de emekli bayanım, devamlı bir şeyler yapıyorum. Zaman çok değerli benim için, kurdele el işi tablolarım var. Bugünkü köşenizde de, rölyef çalışması yapan bir bayan da satmak istediğini anlatmış. Evet tek sorunumuz satamamak, ortak bir sayfa açılırsa bende katılırım, kurdele el işi tablolarım var, fotoğraflarını da gönderebilirim, el işlerinizi değerlendirin adında bir sayfa olabilir ama bu sayfayı düzenleyecek sponsor lazım, yardımlarınızı beklerim, başarılar, sevgiler.
Aysel Uzdik
Cevap: Ne güzel boş durmayıp hala üretiyorsunuz, bu tip çok mail geliyor bu konuda ne yapabiliriz diye tanıdığım bir kaç kişiye danışacağım sevgiler. 
 
KEDİ KATLİAMLARI

Ayşe Hanım merhaba;

Haberin Devamı

Öncelikle belirtmeliyim ki müptelanız oldum, hatta yazmadığınız günlerde boşlukta hissediyorum kendimi (: Şimdi benim sizden isteyeceğim yardım maddi değil, çok şükür bir şeye ihtiyacım yok. Yalnız şöyle ki 13 yaşındaki Z. S. adlı satanist olduğunu iddia eden çocuğun yaptığı kedi katliamlarına artık tahammülüm kalmadı.
Daha önce konuyla ilgili bir yazınız vardı, onu da okudum ve bu konuya artık bir çözüm getirilmesini istiyoruz. Günlerdir, hatta aylardır gerekli bütün makamlara şikâyette bulunuyoruz. Fakat bu çalışmalarımıza bir sonuç alamadık. Bu çocuk sadece kedi kesmiyor, facebook profilini inceleme şansınız olursa sizde göreceksiniz ki artık insanlara da zarar verme boyutunda. Hatta size yapılmış yorumları içeren bir de fotoğraf göndereceğim. Hamile arkadaşlarının doğurduğu bebekleri kestiğini ve yakında o videoları da paylaşacağını söylüyor. Bu konuda sizden istediğim yardım şu ki; sesimizi duyurmamız sadece sizin elinizde. Bu dünyada sadece biz insanlar yokuz, lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
 Nahide Demir
Cevap: Nahide Hanım bu konuyla ilgili ben de yazdım, bir sürü köşe yazarı da yazdı, her türlü yerden bağırınıp duruyoruz milletçe, ben de anlamıyorum yetkililer bu konuda nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar diye.
…………..
 
ÇOCUK BEZLERİNİ VERMEK İSTİYORUM

Günaydın Ayşe

Haberin Devamı

Geçenlerde gönderdiğim maili yayınlamışsın ( ismimi orada görünce çok utandım:( ) sanki adım görünsün gibi olmuş :) ama benim hatam yazma demeyi unutmuşum.
Ayşecik bana hala iletişim bilgileri gelmedi çocuklar büyüdü bu arada bezler, 3 ve 6 aylık bebeler için olduğundan hemen birilerinin işine yarasın istiyorum. İhtiyacı olan kişinin bana telefonunu verebilirsen arayıp bağlantı kuracağım. Çok seviyorum seni öptüm.

Bugün (06.07.2010) tarihli yazında Skolyozlu bir hastanın acil ameliyat olması talebi vardı. Bende de hafif dereceli bir skolyoz var ama ameliyatlık derecede değil. Ve bildiğim kadarıyla bu Skolyoz sorunları birden oluşmaz ya doğuştan vardır ya da duruş bozukluğu veya yüksekten düşme durumlarında omuriliğin normal şeklinin bozulmasıdır. Anlamadığım konu neden çok acil yazmışlar merak ettim :(

Haberin Devamı

Belgin Hanım’a geçen yıldı sanırım Berrak için yardım kampanyasına katılmıştım demek hala sorunlar bitmemiş Allah yardımcıları olsun.

Sevgiler

Nurten Kaldırım
Cevap:Özge’nin mail adresi; oyildirim@aliraif.com.tr

………………..
 
SKOLYOZ HASTASI KIZIMIZA YARDIM

Ayşe Hanım merhaba,

16 yaşındaki Skolyoz hastası kızımız için ben de yardım etmek istiyorum.

Benim kızım da 14 yaşındayken bu ameliyatı geçirdi. Yaşadıklarını çok iyi bilen bir anne olarak
başkaca bir yardımım, desteğim olabilirse çok sevinirim.

Böyle fırsatlar yaratabildiğiniz, iyiliği bulaştırabildiğiniz için gönülden kutluyorum sizi.

Sevgiler..
 Muazzez Akgün
muazzez@promat.com.tr
Cevap: Harikasınız ,sağolun

…………….
 
YARDIM ETMEK İSTİYORUM

Ayşe Hanım selamlar;

Yardım isteyen vatandaşların çaresizliğini görünce dayanamıyorum. Çok zor durumda olan bir sürü insan var. Benim durumum çok mu iyi, hayır benim de ailemden gizli kredi borçlarım, kart borçlarım var. Allah’ a şükür çalıştığım için ben halledebiliyorum. Yardım maillerinizdeki kişilere yardım etmek isterim ama benim de yapabileceğim kısıtlı, dediğim gibi kendi borçlarım var. Ama elimden geldiğince ayda 50 lira vermeye çalışacağım. Belgin Hanım’ a çok yardım talebi var, yardım talebi az gelen insanlara göre bana hesap numarası verebilirseniz elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum. Siz yönlendirirseniz şu kişiye az talep var diye, ben ona göndereyim.

Bir de Ayşe Hanım ben görme engelliler için kitap okumak istiyorum. Ya da yaşlılar için bu tarz yardım edebileceğim yönlendirebileceğiniz ya da manevi destek verebileceğim yerler varsa da yardımcı olmak isterim.
Ayşe Hanım  ben tatil isteyen ya da o tarz bana göre fuzuli olan isteklere ( ben kendim tatile gidemiyorum maddi imkanım yok diye ki bu yüzden kimseden de para istemem) yardım isteyenlere yardım etmek istemiyorum, daha çok hasta, işsiz, geçinemeyen insanlara yardım etme taraftarıyım. Gerçekten muhtaç olanlara.

Teşekkürler
Derya Şenol

Cevap: ne kadar iyisiniz sağolun, bir çocuğumuz var anne baba çalışıyorlar,çocuğumuzun da yuvaya gitmesi lazım fakat aile aylık 85TL’yı ödemekte zorlanıyor kendisinin mail adresi yaseminberkman2005@hotmail.com irtibata geçerseniz harika olur.

………………

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE T-SHIRTLERİ

Ayşe Hanım,

İlginiz için çok çok teşekkür ederim.

Anlaşılan o ki o t-shirtlerden giymek için Gülben konserine gidilmesi gerekiyor. Çünkü Kuruçeşme Arena’da
kurulan standları biliyorum, ancak bilet kontrolünden sonra ulaşılabiliyor. Konsere adam toplamak adına zekice düşünülmüş.
Ama keşke böyle olmayaydı da konsere gitmeyecek ya da gidemeyecek kişilerde alabilseydi onlardan : (
Üzüldüm.

Z.İ
Cevap: yorum yok canım, ben bana gelen bilgiyi ilettim.
…………….

YAZAR OLMAK İSTİYORUM

Merhaba Sevgili Ayşe,

Umutlarımın bittiği yerde köşe yazınıza eklediğiniz bana ait paragrafı görünce yeniden yeşerdim. Heyecanlandım, kabıma sığmadım ve çevremdeki herkese yüksek sesle "benim yazımı yayınladı" diye sevinç çığlıkları attım. "ODUN KADINLAR" için yapılan "camuron" tweetsleri, dolup taşıyor, ancak yazarak boşalıyorum. Yetiş Ayşe’lere gelen maillere tek tek cevap verdiğinizi gördüm. Şaşırdım, ümitlendim, neden olmasın ki dedim. Biri de çıkıp neden gerçekten yardım etmesin. Evet "bana mail yazın" deyip o mailleri cevaplayan nadir insanlardan birisiniz siz. Elinizden geleni yapmaya çalışmanız ve sonucunda yapamamış dahi olsanız,  yapmak için uğraşmış olmanız büyük güzellik, özveri, saygıya değer.
Sizden ricam ben iki tane roman yazdım. Bir kaç yarışmaya postaladım. Bir yandan "harika şeyler yazıyorsun bırakma" diyenler, diğer tarafta "yazar mı olacaksın çık hayal dünyandan" diyenler. Sonunda onlar kazandı. Yaparım diye azimle uğraştım bu aşktan beni vazgeçirdiler.
Şimdi içimde yeşeren ümit ile bir de size yolluyorum. Ne yapabiliriz, herkese uzanan eliniz bana da değer mi ?

Kamuran Yamaçoba.
Cevap:Kamurancım tatil dönüşü yayın evleriyle yazdıklarını buluşturacağım.
…………………….

KARGO ŞİRKETLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Ayşe Hanım tekrar merhaba , ( Ortopedik ayakkabılarla ilgili yazmıştım )


Öncellikle şunu belirteyim sayenizde bugün kendimi çok özel ve önemli bir insan olarak hissediyorum. Benim niyetim 1 kişiyken 2’ye çıktı. Ve sanırım bu duyguyu yaşayınca bu sayı daha da çoğalacak. Ama önemli bir konuyla karşılaştım. Ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum.


Arzu Hanım’dan gelen mail ;

İlginiz için çok teşekkür ederim. Ana kucağımız 1 tane var kızım büyüdüğü için oğlumuza kullanıyoruz ama bu defa kızım çok kıskanıyor, eğer siz kullanmıyorsanız olabilir. Sterilize makinesi çok mükemmel olur. seve seve beklerim sizi. Biz Pendik merkezde oturuyoruz Alt Kaynarca olarak geçiyor semt. Bu göndereceğiniz eşyalar kargo ile çok tutabilir sizin bir öneriniz var mı acaba. Tekrar çok teşekkür ederim.

Arzu


Konu şu ki bu insanlar zaten çok zor durumda, onlara iyilik yapalım derken hepten üzmek istemeyiz. Kargo ücretleri dahi korkutuyor. E tabi bizler de 1 – 2 derken kargo ücretleri yüzünden bunu kesmek istemeyiz ki birçok insan amannn boş ver yüzü astarını geçecek bu kadar yeter düşüncesini yaşamaktadır. Benim size önerim bir kargo şirketiyle anlaşsak ( bende bir kaç yerden fikir alabilirim isterseniz ) madem böyle bir şey yapıyoruz oldu olacak tam olsun bari deyip gönderileri belli bir % lik indirime veya ücretsiz olarak bağlasak nasıl olur ???

Bu hem sizin köşenizde bir ilk  hem insanların arasında dayanışmanın artması için büyük bir adım   hem de kargo firması için oldukça prestijli bir iş olacaktır diye düşünüyorum.

Lütfen konu ile ilgili en kısa sürede görüşelim.


Feyza ŞAHİN

cevap: Harika bir kadınsın ne çok uğraştın bir kargo şirketiyle anlaşabilmek için sağol varol, bildiğin gibi ben de uğraşıyorum buradan da duysunlar. Kargo şirketleri yardımlarımızı ulaştırabilmek için sizden yardım bekliyoruz. Lütfen sesimizi duyun, parasız olamasa dahi hiç değilse bize güzel bir indirim yapın, biz de size her hafta bu köşeden teşekkür edelim.
……………..

BERRAK’A YARDIM

Ayşecim merhaba,

Ben çocukluk yıllarından (daha önce de e-mail atmıştım) mahalle arkadaşın Hande. Sana herkesin gözlerini birbirine kıskanmak ve hasetten çatlamak üzere bakmak için kullandığı, ağzını açtı mı o mübareği sadece beğenmemek ve eleştirmek için tedavüle aldığı ortamda, demek istiyorum ki  sen gerçekten gurur duyulacak, hem kalbe, hem beyine, hem göze hitap eden harika bir kadın olmuşsun. Yazılarını takip ettikçe bana kimi zaman “Allah’ım bu nasıl güzel bir yürektir”, “nasıl mütevazı bir duruştur”,  kimi zaman “ne kadar komik esprili bir kadın” , kimi zaman ise” ne kadar zeki bir beyin” dedirttin.
 Aldatılmış, terk edilmiş, oğluyla baş başa kalmış, ama yıkılmadım ayaktayım edası ile gününü gün ederek, yarını fazla takmadan yaşamaya çalışan bir anne olarak, haydi kadın birliği zamanıdır diyorum. Senin o güzel kalbini mahcup etmeyeceğiz, elimizden gelen desteği kıt kanaat bile olsa Sevgili Berrak ve annesine vermeye çalışacağız. Sana şunu danışmak isterim, internette forward ederek (arkadaşlar arasında) yardım toplamak ve onu daha sonra bir hesaba aktarmak, acaba yasal olarak bir sorun oluşturur mu?


En içten sevgi ve selamlarımla

Hande Sutekin
Cevap: Canım arkadaşım sağolasın ama Av.Merve Gürcan’a danıştım. Der ki; Tüm iyi niyetlerine rağmen izinsiz para toplamak suç teşkil edecektir. Bu nedenle herkesin kendi bağışını kendi yatırması çok daha sağlıklı olacak.
…………….

EVDEKİ EŞYALARI BAĞIŞLAMAK İÇİN SİSTEM KURALIM

Ayşe Hanım merhaba,

Köşenizi, özellikle 'Yetiş Ayşe' yi yeni okumaya başladım. Çok güzel işlere vesile olduğunuzu,  zor durumdakilere bu köşeden bir umut verdiğinizi gördüm. Köşenizi okurken aklıma bir şey geldi. Örneğin benim 2 yaşında bir kızım var. Çocuk ufak olunca kıyafetleri de sezonluk oluyor. Sadece kıyafetleri de değil, ayakkabılar, oyuncaklar, ana kucağı, puset...
Bunun dışında bizlerin kullanmadığımız kıyafetlerimiz, ev eşyaları vs vs. Bu tarz fazla eşyalar biliyorum ki çoğu kişinin evinden çıkıyor. Fazla eşyaları evde tutma şansımız olmadığından ya yakın tanıdıklara, ya kapıcımıza ya da eve gelen temizlikçi bayanlara veriyoruz. Ama açıkçası benim her verişimde içim sızlıyor. Çünkü bu kişiler elleri ekmek tutan kişiler ve biliyorum ki birçok yerden bu tarz yardımlar alıyorlar. Bu konuda başka bir sorun da gerçek ihtiyaç sahiplerine bu eşyaları ulaştırabilmek. Benim gibi çevremdeki herkesin biraz da kolayına geliyor bu şekilde elden çıkartmak. Benim amacım gerçek ihtiyaç sahiplerini bulabilmek, onlara kullanılmayan bu eşyaları ulaştırabilmek. Bir ara çeşitli kampanyalar vardı, kargo şirketlerinin ücretsiz evden aldığı. Bir de bildiğim Beyoğlu Belediyesi evden eşya alıyordu ama artık sadece ilçe sınırlarından alıyorlarmış. Sizin bildiğiniz ve güvendiğiniz, bu şekilde çalışan dernek-belediye-kurum vs var mı? Benim aklıma ilk Mor Çatı geldi örneğin. Yeni bir hayat kurmaya çalışan, çocuğu olan kadınlara destek olmak adına. Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz ya da bu tarz derneklerle görüşüp ön ayak olabilirseniz benim gibi birçok insanın destek vereceğine eminim.

Sevgiler
Sedef
Cevap: haklısınız sanırım ciddi anlamda bu işle uğraşmam lazım tatil dönüşü gerekli kurumlara danışacağım.
…………………

ASLAN AİLESİ’NE YARDIM

Ayşe Hanım,

Bugün Sacit Aslan’ın sayfasında zerzevat arabasında yaşayan Aslan
ailesinin dramını okudum ve yüreğim sızladı. Okuduğum andan beri aklımdan
çıkmıyorlar. Lütfen sizden ricam sayfanızda bu aileye yer verin. Keşke
zengin olsam, çok param olsa ben de bir şeyler yapabilsem onlar için ama
maalesef. Fakat herkes bir araya gelir ufacık da olsa yardımda bulunursa
damlaya damlaya göl olur. Yazıyı okuyunca sizin de o güzel yüreğinizin
sızlayacağını biliyorum ve sayfanızda yer vereceğinizden eminim.

Teşekkür ederim.
Esra.
Cevap: Esracım  en kısa zamanda Aslan ailesiyle temasa geçeceğim ve elimden ne gelirse yapacağım
……………….

ZAYIFLAMA HAPLARI

Merhaba Ayşe Hanım nasılsınız?
 Yetiş Ayşe’de okudum bir okuyucunuz, zayıflama tabletlerinden, çaylardan falan bahsediyor. Sakın denemesin, ben bir arkadaşımı kaybettim piyasada L. adında satılan ilacı kullanıyordu kalpten gitti. Bilgi işlem müdürüydü (E.G. ) hatta tvlere de haber oldu ölümü. Bu tür ürünlerin %99 zararlı ve metabolizmayı da bozuyor. En sağlıklısı spor yapmak ve de boğazına hakim olabilmek bu arada belki biliyorsunuzdur bu tür ilaçlar SAĞLIK BAKANLIGINDAN ONAYLI OLMASI GEREKİRKEN TARIM BAKANLIGINCA ONAYLI OLUYOR HER NEDENSE BU DA TARTIŞILMASI GEREKEN Bİ DURUM ölen arkadaşımın ismi geçmezse sevinirim ailesi yakınları falan okur acıları tazelenir iyi geceler
sevgiler
Cengiz Varol
Cevap:Cengiz arkadaşın gibi bir çok insan zayıflama uğruna ya öldü gitti ya da vücutlarında kalıcı marazlar kaldı, buradan yine seslenelim bu tip ilaçlara itimat etmeyin, hele gençler sakın! ne olur.
………………
 
KÖY OKULLARINA KİTAP TALEBİ

Öncelikle saygılar sunuyorum.

Çok fazla vaktinizi almadan derdimizi anlatabilirim umarım.
Birkaç yıldır okullara kütüphaneler kurmaya çalışıyoruz. Özellikle de köy okullarına. Köy okullarına kurduğumuz kütüphaneler tüm köy halkına hitap ediyor. Biz de dünyayı böyle değiştirebileceğimize inanıyoruz.
Bu çalışmaları etrafımızdaki insanlarla yürütüyoruz. Ancak deniz bitti. Tanıdıklarımızın tamamının kitaplıklarını boşalttık ve 20’ ye yakın kütüphane kurduk. Yeni denizlere açılmadan yeni kütüphaneler kuramıyoruz.

Medyada çalışan arkadaşlarımızdan biliyoruz ki, size sürekli kitaplar gelir, kütüphaneleriniz almaz, koyacak yer bulamazsınız.
Biz o kitaplara talibiz. Mail ekinde bir okul kargo adresi ve kampanya detayı var.
Göstereceğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.


Mustafa Sümer
sumerim@gmail.com

 YETİŞ AYŞE’DE  ÖNCELİK SIRALAMASINA ANLAYIŞ BEKLİYORUM

Ayşe!!!! cevap yazdım,senin maillerin bana gelmiyor gibi şeyler sana yakışmıyor Ayşeeeee!!!!!! Bilmiyorum dersin, bana ne dersin karsindaki de ona göre yapar Ayşe. Sana yakıştıramadım alay etmeni ciddiye almamanı. Pera Capitol oteli sel alırsa artik sana gelirim konaklamak için yoksa 22 temmuza kadar nerde kalacağım.
    15 temmuz’da ben İstanbul’a  geliyorum daha o doktor hakkında fazla bir bilgiye sahip olamadım sana güvendim.
 
Ayşe ayıp ettin kardeşim valla. Bu dr. beni maymuna çevirirse günahı senin boynuna bak ben diyeyim de ne olur ne olmaz.
 
Öpüldünüz hanımefendiciğim
 
________________________________________

 

> Ayşe ben sana estetik uzmanı Dr.İlker Manavbaşı’nı sormuştum cevap bile vermedin hayatim. Günüm kalmadı 15 temmuzda geleceğim İstanbul’a estetik olmaya. Adam nasıl becerikli mi bilmiyorum beni Bülent Ersoy’ a mı benzetecek hiç fikrim yok. Sen de benim maillerime cevap vermiyorsun ask olsun Ayşe yaaaa.
>
> Ayşe bak kardeşim aldatılan kadınlar var ya aşağılık duygusundan mıdır nedir bilmem aldatıldıktan sonra kendi imajlarını değiştirmeye çalışıyorlar.(içlerinden biri de benim)
>
> Halbuki aldatan kendini aldatir ama aldatilan cok aci cekiyor.......
>
> Ayşe ben 15 Temmuz’da Türkiye’ye geliyorum 22 temmuza kadar Beyoğlu’nda Pera Capitol Hotel’de kalacağım. Dr İlker Bey beni yeniden yaratacak her yerimi tamir edecek. İstersen buluşalım. Biraz laubali  mi oldu????
>
> Neyse seni öptüm canım
Gülsüm Çoban
Cevap: Sevgili Gülsüm Çoban bu köşeden herkese cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum.Ancak biliyorsun ki vakit kısıtlı ve yardım bekleyen onlarca insan var.Ben de mecburen önceliği çok daha hayati olan bebeklere ve hastalara yardım gibi konulara veriyorum.Senin mailine de birkaç kez cevap verdiğimi biliyorsun ancak takdir edersin ki doktorunu kendin de araştırabilirsin ama bebekler kendilerini tedavi edemezler.

 

Yazarın Tüm Yazıları