Yeni adres

Louis Vuitton’un Bağdat Caddesi’ndeki mağazası, iki kat büyüdü.

Haberin Devamı

Aylardır inşaatı süren Suadiye’deki mağaza, geçtiğimiz hafta bir davetle kapılarını açtı. Louis Vuitton’un CEO’su Yves Carcelle’in de katıldığı açılışta yeni mağazanın üzerindeki perde kaldırılarak hizmete girdi. Bu arada aralarında Tülin Şahin’in de bulunduğu 12 sıra dışı kadının, kadın ve çocukların okuma yazma oranının artırılmasına yönelik projeye destek olmak için tüm zarafetleriyle poz verdiği  ‘Yolculuk’ temalı enstalasyon, kasım ayı sonuna kadar, mağazanın dış cephesinde sergilenmeye devam edecek..

Anastacia’ya yanar döner şampanya

Cratos Premium Otel’deki Anastacia konserini izleyenler arasında Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya da vardı. Gece kulüplerinde şarkıcılara şişe şişe şampanya gönderen Yalçın, Anastacia’ya da  ‘yanar döner meşaleli bir şampanya’ gönderdi.

Genç sevgili yordu

Haberin Devamı

Mart ayında vefat eden sosyetenin renkli ismi Monik Benardete’nin eşi Ceri Benardete, geçtiğimiz haftalarda yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ceri Benardate’yi sevgilisi Füsun Kara ile Kıbrıs Cratos Otel’deki Anastacia konserinde gördüm. Füsun Hanım, Anastacia’nın şarkıları eşliğinde dans edip eğlenirken, Ceri Bey bar taburesi üzerinde uyukluyordu.

Aileye girdi

Nurettin Hasman ve Güliz Onursal’ın kızları Merve Hasman, Alican Özbaş’la 4 ay süren evliliğinin ardından Berk Suyabatmaz ile flört etmeye başlamıştı. Berk Suyabatmaz, sevgilisinin ailesinin de sempatisini kazanmayı başardı. City’s Nişantaşı’ndaki Limonata’da sevgilisini annesi Güliz Onursal ile tanıştıran Merve Hasman’ın keyfine diyecek yoktu.

Oyuncu oldu

Bergüzar Korel’in eski nişanlısı Cenk Kangöz de oyuncu oldu. “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinde oynamaya başlayan Kangöz’ü İstanbul gecelerinde gördüm. Murat Cevahir’le eğlenmeye çıkmıştı. 

Yazarın Tüm Yazıları