Yeni yılın saç trendi: Doğallık

Bakımlı ve kusursuz saçlara sahip olmak her kadının hayalidir.

Haberin Devamı

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

Özellikle yüz şeklinize uygun tasarlanan bir saç kesimi ve saç rengiyle tüm görüntünüzü değiştirebilirsiniz. Saçlarımızda yaptığımız küçük değişiklikler bile kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Eğer siz de yeni yıla sayılı günler kala imajınızı yenilemek istiyorsanız, 2023 sezonunda sizi en iyi yansıtan saç renklerine ve kesimlerine bir göz atmanız faydalı olacaktır. Çünkü her yıl olduğu gibi 2023’ün modasına uygun trend saç renkleri ve saç kesimleri şimdiden belli olmaya başladı. Saçlarda doğallığın ön planda olduğu bir sezona girerken, kısa ve kaküllü küt kesimler, yeni trend olarak hayatımıza geri dönecek.

Haberin Devamı

DOĞAL TONLAR ÖN PLANDA

Her yıl olduğu gibi 2023’ün de modasına uygun saç renkleri ve kesimleri şimdiden belli olmaya başladı. 2022 yılında platin sarısını, karamel ombreyi, kızıl ve bakır tonlarını sıkça gördük. Özellikle pembe ve mavinin tonlarıyla renklendirilmiş saçlar, 2022 yılının trendleri arasında yer aldı. Ancak moda dünyası pandeminin izlerini silmek için her ne kadar tasarımlarında baharın canlı renklerini kullansa da, 2023 yılında saçlarda doğal tonların ön planda olacağını söyleyebiliriz. Yeni yıl ile birlikte artık parlak sarı tonlardaki saçlar, yavaş yavaş geride kalacak ve doğallığa doğru dönüş trendi başlayacak. Eğer siz de yeni yıla yeni bir imaj ile girmek istiyorsanız, öncelikle saç renginizi ve kesiminizi değiştirerek başlayabilirsiniz. Ama önce yeni yılda hangi renklerin öne çıkacağına ve hangi saç kesim modellerinin bizleri beklediğine, gelin bir göz atalım.

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

Haberin Devamı

SAÇLARDA DOĞALA DÖNÜŞ MODASI

Saç kesimini ve rengini değiştirmek isteyenlere, yeni yıl itibarıyla çok abartılı olmayan saçların trend olduğu haberini verebiliriz. Bu yıl saçlarda iddialı olmayan, doğal tonları sıkça göreceğiz. Özellikle kumrallar, bu senenin gözdesi olacak. Yıllardır trend saç renkleri arasında yer alan sarı tonlar ise yine popülerliğini koruyacak. Ancak platin ve açık sarılar yerine bu yıl, küllü sarılar geliyor. Saçın doğal tonundan uzaklaşmadan saça ışıltılar katan ombre ve sombre işlemleri de yeni yılda tercih edilen seçeneklerden olacak. Sürekli kuaföre gitmeye ve rötuşa mecbur bırakmayacak bir renk olan bejin alt tonu küllü sarı yani greige de oldukça fazla talep görecek. Sıcak sarı tonlarının yanı sıra kahve tonları, karamel, kızıl yansımalar, bakır tonlar ve balyajlı renkler, 2023 trend saç renkleri arasında yer alıyor. Özellikle kadınlarda en çok göreceğimiz saç rengi bu yıl, bakır ve tonları olacak.

Haberin Devamı

KISA VE HACİMLİ SAÇLARIN DEVRİ

Yeni yıla yeni bir tarz ile girmek istiyorsanız, doğru ve iddialı bir saç rengini, yüzünüze uygun bir saç kesimiyle tamamlamanız da oldukça önemli. Çünkü renk kadar saç kesiminizde sizi yani stilinizi yansıtır. Yıllardır modası geçmeyen uzun saçlar, kadınların en sevdiği tarz olsa da bu yıl kısa ve hacimli saçlar da ön plana çıkıyor. Uzun saçlarınızdan sıkıldıysanız, iddialı ve kısa bir saç kesimiyle yeni yıla “Merhaba” diyebilirsiniz.

KAKÜLLÜ KÜT KESİMLER DÖNÜYOR

Moda haftalarını takip edip, podyumlara bir göz attığımız zaman aslında 2023 saç trendleri hakkında oldukça bilgi sahibi olabiliyoruz. Bu yıl ünlü moda markalarının podyumlarda en çok kullandığı modeller arasında kaküllü küt kesim saçlar, oldukça sık tercih edildi. Kakül modası, 2023 trendleriyle beraber etkisini daha da arttırmaya devam edecek. Ancak daha maskülen bir görünüm sağlayan kaküllü küt kesimleri tercih ederken, yüz şeklinize uygun kakül boyu kestirmeye dikkat etmelisiniz. Çünkü kaküllerin başladığı bölge, yüzünüzün ölçülü bir görünüm kazanması açısından önemlidir.

Haberin Devamı

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

DOĞAL GÖRÜNÜM SAĞLAYAN AT KUYRUKLARI

Yeni yılda saçlarda doğallığın ve sadeliğin izlerini düşük şekilde toplanmış at kuyruklarıyla da görmeye devam edeceğiz. Her ortama uyum sağlayabilen düşük at kuyruğu modelleri, bu yıl özellikle sokak stillerinde oldukça sık karşılaştığımız modellerden olacak.

Yeni yılın saç trendi: Doğallık

80’LERİN DALGALI VE KIVIRCIK SAÇLARI

Bu yıl başrolde kısa saç kesimleri yer alsa da yüksek topuzlar, doğal kesimli sarı saçlar, yuvarlak kaküller, punk örgüler, geriye taranmış aşırı parlak saçların yanı sıra kabarık dokulu dalgalı saçlar ile 80’lerin en iyi saç stiline dönüşte revaçta olacak.

Yazarın Tüm Yazıları