Yeni sezonun hit parçaları

Sonbahar ve kış modasının gerisinde kalmak istemeyenlerdenseniz o zaman sezonun dört hit parçasının neler olduğuna bir göz gezdirmenizi öneririm. Çünkü yeni sezonda mağaza vitrinlerinde çoktan yerine alan bu parçalar hem sokak hem de gece stilinin gözdesi olacak.

Haberin Devamı

Yeni sezonun hit parçaları

METALİK GRİ PANTOLONLAR

Yeni sezonun hit parçaları

Son iki sezondur podyumlarda metalik renklerin oldukça sık kullanıldığını zaten gözlemliyorduk. Bunun etkilerini özellikle kış sezonunda görmeye başladık. Çünkü metalik dokunuşlu pantolonlar, sezonun en çok sevilen görünümlerinde yerini sağlamlaştırdı. Modern, özgür ve cesur bir ruhu da temsil edebilir nitelikte olan bu pantolonlar, gardırobunuza hem parlaklık hem de enerji katmak için de ideal bir parça. Özellikle gece şıklığını mükemmel bir şekilde tamamlayan gümüş renkli pantolonlar, bu sezon birçok kesim ve tarzda karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

GÜNLÜK ŞIKLIĞINIZIN DOZUNU ARTTIRIN

Metalik gri pantolonlarınızla günlük şıklığınızın dozunu artırmanız da mümkün. Mesela feminen bir hava yaratmak isterseniz, dar kesim bir skinny pantolon tercih edebilirsiniz ya da size özgürlüğü ve rahatlığı bir arada sunan geniş paça metalik gri bir pantolon alabilirsiniz. Günlük şıklığınızın dozunu biraz arttırmak isterseniz, parlak skinny pantolonlarınızı sade bir üst veya ince bir kazak ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca şık bir üst ve topuklu ayakkabılarla kombinlediğiniz gümüş rengi pantolonlarınız, sizi gecenin yıldızı da yapabilecek nitelikte. Ancak metalik rengi pantolonları tercih ettiğiniz zaman abartılı ve fazla aksesuar kullanmaktan kaçınmanızı öneririm. Sade bir çanta ve tek parça takılar, bu pantolonlar için ideal tamamlayıcılar olacaktır.

MİNİLER GİTTİ MAKSİLER GELDİ

Son bir yıldır mini etekler, popülerliğini koruyordu. Ancak artık bu trendin tam tersi olan maksi elbiseler, yeniden hayatımıza giriyor. Geçmişte aldığınız maksi elbiselerinizi bir kenara kaldırdıysanız şimdi hemen dolabınızdan çıkarmanızı öneririm. Çünkü bu kış her yerde maksi elbiseleri göreceğiz. Üstelik kapalı yakaları ve uzun kollarıyla. Bu yıl podyumlarda vücuda oturan maksi elbiselere çok fazla yer verildi. Gardırobunuzda radikal bir değişime ihtiyacınız varsa stil sahibi bir görünümün de anahtarı olan maksi elbiselerden alabilirsiniz.

Haberin Devamı

MODERN ÇİZGİLERİYLE ÖRGÜ ELBİSELER

Yeni sezonun hit parçaları

Moda döngüsü içinde belli dönemlerde popüler olan ve aslında bir moda klasiği haline de gelen örgü elbiseler, bu sezon tekrar sahnelere dönüyor. Ancak bu kez örgü elbiselerde kullanılan detaylar, bu parçalara neden her zaman geri dönüşler yaptığını da ispatlar nitelikte. Mevsimsel kıyafetler arasında stil yaratmanıza yardımı olmalarının yanı sıra rahat ve modern çizgilerle günümüze taşınan örgü elbiseler, renkleriyle de soğuk kış günlerine meydan okuyor.

DOĞAL, RAHAT VE ZARİF GÖRÜNÜM

Soğuk kış günlerinde bizleri sıcak tutan bu parçalar, aslında zarif bir görünümü, rahatlık ve doğallıkla mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Bu özellikleri nedeniyle ben de oldukça fazla örgü elbiseleri tercih ediyorum diyebilirim. Hem spor ayakkabı hem de botlarla kombinleyebileceğiniz örgü elbiselerinizi özellikle günlük stilinizde tercih edebilirsiniz. Zengin renk paletiyle dikkat çeken ve kaşmir tasarımlardan kalın örgülere kadar birçok seçenekle vitrinlerde yerini alan örgü elbiselere eminim siz de bayılacaksınız.

Haberin Devamı

SEZONUN KRALİÇESİ: BEYAZ GÖMLEKLER

Yeni sezonun hit parçaları

Bu sezonun kraliçesi olmayı hak eden ve aslında her kadının gardırobunda mutlaka bulunan beyaz gömlekler, trend yarışında bu sezon açık ara önde gidiyor. Her zaman şık bir görünüm elde etmemize yardımcı olan bu klasik tasarımın asla modası geçmeyecek gibi görünüyor. Özellikle bu yıl Versace, Dior ve Valentino gibi birçok dünya markası, 2023/24 koleksiyonlarında beyaz gömleği yapı taşı olarak kullandı. Her bir markanın tasarımcısının dokunuşuyla şekillenen beyaz gömlekler, bu sezonun kesinlikle kraliçesi diyebilirim.

BEYAZ GÖMLEK KOMBİNLERİ

Beyaz gömlekler ile her zaman şık bir görünüm elde etmek mümkün. Yeter ki nasıl kombinleyeceğinizi bilin. Mesela rahat ve günlük bir hava yaratmak istiyorsanız, yırtık kot pantolonunuzu oversize bir beyaz gömlek ile tamamlayabilir, altına giyeceğiniz topuklu bir ayakkabı ile dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Ofiste şıklık arayanlardansanız, blazer ceketinizin içine ince belli bir beyaz gömlek tercih edebilir ya da balon kollu bir gömlek ile farklı bir incelik yaratabilirsiniz. Çabasız ama klasik bir şıklık elde etmek istiyorsanız da stretch jeanler veya deri pantolonlarla beyaz gömleğinizi kombin yapmayı deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KÜLOTLU ÇORAPLAR

Yeni sezonun hit parçaları

Bu yılın en çarpıcı trendlerinden biri de zarif detaylarıyla dikkat çeken külotlu çoraplar oldu. Klasik külotlu çoraplar, modern dokunuşlarıyla birlikte 2024 kış sezonu boyunca gardıropların vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Üstelik bu sezon, zarif ve şık modelleriyle külotlu çoraplar, yeni bir stil yaratmanıza da yardımcı olabilecek kadar çeşitliler. Her renkten ve desenden külotlu çorapları, şık davetlerden sokak stiline kadar her yerde göreceğimize şüphe yok.

Yazarın Tüm Yazıları