Midi etekle günün her saati şık olun

Son yılların vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen midi etekler, günlük hayattan özel davetlere kadar her yerde karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Farklı stillere uygun birçok kombinasyona uyum sağlayabilen midi etekler, ilkbahar aylarının da gözdesi olmaya aday. Diz hizasında biten ve bacağın tamamını örtmeyen bir kesime sahip olan midi etekler, ilkbahar ve yaz aylarının gözde parçası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kısa eteklerin şıklığını, uzun eteklerin ise zarafetini taşıyan bu parça, ünlü markaların defilelerinde de sıkça yer aldı. Modanın zamansız modellerinden biri olur mu olmaz mı bilinmez ama son yılların gözdesi olduğu kesin. Peki, midi boy etek nasıl kullanılır? Farklı kumaş türleri ve desenleriyle günün her saatinde size şıklık vadeden midi eteklerle özgün kombinlere nasıl imza atabilirsiniz? İşte yanıtı…

MİDİ ETEK KOMBİNLERİ
Midi etekler, genellikle vücudu saran bir kesime sahiptir. Farklı desen, renk ile kumaş çeşitliliğine sahip olan midi etekler, bu özellikleriyle her tarza ve zevke hitap eder. Aslında kombinlemesi oldukça kolaydır. Düşünmeniz gereken tek şey; şık mı, rahat mı yoksa özgün bir görünüm mü elde etmek istediğinizdir. Buna karar verdikten sonra midi boy eteğinizle sıra dışı bir kombin yaratabilirsiniz. Eğer modern bir tarz elde etmek istiyorsanız, parlak kumaşıyla dikkat çeken saten bir midi eteği, askılı kısa bir bluz ve üstüne uzun bir blazer ceket ile giyebilirsiniz. Şık ve modern bir görünüm sağlayan bu kombininizi de stiletto ve zarif bir el çantasıyla tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Midi etekle günün her saati şık olun

TOPUKLU AYAKKABILARLA MUHTEŞEM UYUM
Küçük bir hatırlatma; midi etekler, topuklu ayakkabılarla muhteşem bir uyum sağlar. Bu nedenle özellikle gece davetlerinde midi boy etek tercih ediyorsanız, kombininizi topuklu ayakkabıyla tamamlayın. Kıyafetinize hareket katabilmek için de clutch çanta, büyük küpeler veya ince kemerler gibi aksesuarlar kullanmayı ihmal etmeyin. Çünkü bu kombinasyonla gecenin dikkat çeken tarzlarından birinin sahibi olabilirsiniz.

GÜNLÜK TARZDA MİDİ ETEK KOMBİNLERİ
Günlük stilinize de başarıyla uyum sağlayan midi etekleriniz için yeni parçalar almanıza hiç ama hiç gerek yok. Çünkü beyaz tişörtler, ince triko kazaklar, gömlekler, bodyler hatta crop üstler, yardımınıza koşuyor. Mesela günlük stilinize asi bir görünüm katmak isterseniz, beyaz tişört ya da crop bir bluzu midi eteğinizle kombinleyebilirsiniz. Üstüne giyeceğiniz deri ceketiniz ve asker postalları da istediğiniz tarzı yakalamanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca siyah bir deri midi eteği, spor kesim beyaz tişört ve sneaker ile tamamlamak da size hem şıklık hem de rahatlığı bir arada sunabilecek kombinlerden biridir.

Haberin Devamı

Midi etekle günün her saati şık olun

KLASİK GÖRÜNÜM VE MİDİ ETEKLER
Özellikle iş hayatında klasik tarzdan vazgeçmeyenler için de midi etekler, ideal seçeneklerden biridir. Mesela ofis şıklığınızı öne çıkarmak istiyorsanız, siyah bir kalem eteği, beyaz gömlek ve belinizi vurgulayan bir kemerle tamamlayabilirsiniz. Eteğinizin rengiyle eşleşen siyah bir stiletto ve şık bir çantayla da klasik tarzınızı korumuş olursunuz. Ayrıca eteğinizi ince triko ve uzun bir blazer ceket ile kombinlediğiniz zaman da klasik şıklığı ve rahatlığı yakalayabilirsiniz. Kullanacağınız sade görünümlü aksesuarlar ise stilinizi farklılaştırmanıza yardımcı olacak detaylardır. Bu nedenle aksesuarlarınızı her zaman göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Haberin Devamı

Midi etekle günün her saati şık olun

MİDİ BOY ETEK GİYERKEN BUNLARA DİKKAT!
Midi boy etek ile çok kolay kombinler yapabiliriz ancak istediğiniz şık görünümü elde edebilmeniz için vücut tipinize dikkat etmelisiniz. Boyunuzun kısa veya uzun olması, bu tarz etekler tercih ederken önem taşır. Mesela kısa boylu bir kadınsanız, midi boy eteğinizi yüksek bel kesim olarak kullanmalısınız. Ayrıca bluzunuzu ya da kazağınızı eteğinizin içine sokarak, belinizi ortaya çıkarmalısınız. Ayakkabı tercihini de kesinlikle topuklu ayakkabılardan yana kullanmalısınız. Uzun boylu kadınlar ise midi etek giyme konusunda daha özgürlerdir. Onlar, midi eteklerini ister düz ister topuklu ayakkabılarla, ister düşük isterlerse yüksek bel tercihiyle giyebilirler.

Haberin Devamı

Midi etekle günün her saati şık olun

Yazarın Tüm Yazıları