Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olan ve içimizi ısıtan kazaklar... Bu zamansız parçalar, yeni sezonda sadece soğuktan korumakla kalmayıp, stilinizi de ön plana çıkarmanıza yardımcı olacak kadar şık tasarımlara sahip. Özellikle modası hiç geçmeyen çizgili kazaklar, canlı renklerle birleşerek, kışın soğuk günlerine enerji katıyor.

Haberin Devamı

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

Kış mevsimi denildiği zaman akla ilk gelen parçalardan biri de tabii ki kazaklar. Karlı havalarda, yağmurda ve rüzgârlı günlerde içimizi ısıtan ve bizi sımsıcak tutan bu zamansız parçalar, 2024 sezonunda modaseverleri şıklık ve rahatlığa davet ediyor. Zarif detaylarla tasarlanan dar kesim, crop ya da oversize kazaklar, özellikle günlük stilinize dikkat çekici bir görünüm kazandırabiliyor. Yeni sezonun gözdesi olan geometrik desenler ve özellikle çizgili kazaklar da tarzınızı sıradanlıktan uzaklaştırarak, enerjinizi yansıtan bir stil yaratmanıza da olanak sağlayabiliyor. Sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve turuncuyla renklenen çizgili kazaklar da bu sezon gardıropların vazgeçilmezleri arasında. Rahatlık, şıklık ve fonksiyonelliği mükemmel bir dengede sunan çizgili hırkalar ve kazakların yıllara meydan okuyarak, yeni sezonda da liderliği kaptırmadığını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

ÇİZGİLERİ RENKLENDİRİN

Çizgili kazak modellerinde genelde mavi-bej ve siyah-beyaz gibi klasik renkler, ağırlıklı olarak kullanılır. Ancak bu sezon çizgilerin renk paleti oldukça geniş. Özellikle canlı renklerle tasarlanan el örgüsü çizgili kazaklar, gri havalara inat, bahar günlerini hatırlatacak kadar enerji saçıyor. Eğer modadan ödün vermeden bu kazaklardan kullanmak istiyorsanız, öncelikle gardırobunuza sarı, turuncu, yeşil ve kırmızının hakim olduğu çizgili kazaklarla bir güncelleme yapmanızı öneririm. Mesela turuncu veya zümrüt yeşili üzerine beyaz çizgileri olan bir kazak, emin olun enerjinizin de yükselmesine yardımcı olacaktır.

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

BOĞAZLI ÇİZGİLİ KAZAKLAR

Konfor ve şıklık bir arada olsun dediğimiz zaman ilk aklımıza gelen balıkçı yaka kazaklardır. Diğer adıyla boğazlı kazaklar, özellikle kot pantolonlarla zarif bir şıklık sağlayabiliyor. Klasik kesim pantolonlarla da rahatlıkla kullanılabilen boğazlı kazakların oversize modelleri ise pileli mini eteklerle de spor bir şıklık yakalamanızı sağlıyor. Havalar soğuk olduğu için kazağınızı, üstüne kalın bir kaban veya uzun bir paltoyla kombinleyebilirsiniz. Aksesuar olarak ise seçiminizi atkı veya bereden yana kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

BİSİKLET YAKA ÇİZGİLİ KAZAKLAR

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

Her kombinin hemen hemen vazgeçilmezleri arasında yer alan klasik sıfır yaka kesim kazaklar da özellikle günlük kıyafetlerin kurtarıcısı arasında yer alır. Genellikle rahat oldukları için tercih edilen bu model, spor giyim sevenlerin de vazgeçilmezidir. Son üç yıldır olduğu gibi bu sezon da crop kesim bisiklet yaka kazaklar, yine her yerde karşımıza çıkıyor. Düşük omuz yakalı çizgili kazaklar da hem klasik kesim kumaş pantolonlarla hem kotlarla hem de eteklerle sıkça kombinlenen parçalardan biri. Şık görünmek istediğiniz özel günler ve etkinlikler için de bu kesim çizgili kazakları tercih edebilirsiniz. Şunu da söyleyebilirim ki düşük omuzlu çizgili kazaklar, kış stilinize şıklık katacak parçaların başında geliyor.

Haberin Devamı

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

V YAKA ÇİZGİLİ KAZAKLAR

Dönem dönem trend haline gelen V yaka kesimli kazaklar, oversize ve çizgili modelleriyle bu kışın olmazsa olmazları arasında. Günlük ve ofis giyimi için de oldukça uygun olmasının yanı sıra rahatlığıyla da zahmetsiz bir şıklık yakalamanıza yardımcı oluyor. Gömleklerin üzerine giyildiği zaman da harika bir görünüm elde edilmesini sağlayan V yaka oversize kazaklarınızı kot pantolonlarla ya da klasik kesim kumaş pantolonlarınızla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Üstüne alacağınız uzun bir kaban ve sade bir aksesuarla da şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

HIRKALAR DA ÇİZGİLERLE RENKLENDİ

Bu sezon kazakların yanı sıra örme veya triko hırkalar da çizgilerin cazibesine kapıldı diyebiliriz. Şu sıralar canlı renklerle tasarlanan çizgili hırkalar, oldukça moda. Çizgili bir oversize ve crop hırkaya dolabınızda mutlaka yer açın. Bu zamansız parçaların daha havalı ve şık görünmenize yardımcı olacağı kesin.

Yazarın Tüm Yazıları