Görünümünüz yılbaşı ihtişamıyla yarışsın

Heyecanlarıyla, mutluluklarıyla, sıkıntılarıyla ve zorluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Haberin Devamı

Görünümünüz yılbaşı ihtişamıyla yarışsın

Bugün yepyeni bir yıla ve yeni umutlara ‘Merhaba’ diyeceğiz. Bu özel günü kimileri aileleriyle kimileri de özel programlarda ya da partilerde geçirecek. Ama nerede olursanız olun, yılbaşı gecesi için kesinlikle doğru seçilmiş bir kıyafete ihtiyacınız var. Peki siz yılbaşı gecesinin ihtişamına yakışan bir görünümle, yeni yılı karşılamaya hazır mısınız? Yeni yıla girerken hangi modelleri ve hangi renkleri tercih edeceğinizi biliyor musunuz? 2023’e girmeye sayılı saatler kala gelin bu özel gece için doğru kıyafet seçim yapmış mısınız birlikte bakalım.

2023 YILININ RENGİ: VİVA MAGENTA

Yeni yıl gecesi kıyafetinizi seçerken en dikkat edilmesi gereken konulardan biri de yılın trend renklerine göre bir tercih yapmaktır. Yılbaşının ışıl ışıl ruhuna yakışacak, taşlı, pırıltılı, deri ve kadife dokunuşlar ya da metalik yansımalar gibi seçimler yapmanız yılın trendlerine uygun olacaktır. Ama şunu belirtmeliyim ki ancak doğru renk seçimiyle birlikte gecenin yıldızları arasına girebilirsiniz. Peki bu yıl kıyafetlerde hangi renk açık ara öne çıkacak? Bu sorunun cevabını da bizlere dünyanın renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Renk Enstitüsü veriyor. Enstitü, 2023’ün rengini kırmızı tonundan gelen ve gücü yansıtan ‘viva magenta’ olarak belirledi. Bu seçim ile birlikte bu yıl, gece kıyafetlerinde viva magentanın üstünlüğünü göreceğimiz kesin.

Haberin Devamı

Görünümünüz yılbaşı ihtişamıyla yarışsın

YENİ YIL RUHUNU KIRMIZIYLA YANSITIN

Yeni yıl ruhunu yansıtan ve iddialı renklerden biri olan kırmızı tonları, bu sezon podyumlarda sıkça gördük. Tercihini kendi ışığında parlayan renklerden yana kullananlar ve cesur olmayı sevenler için kırmızıyı tercih etmek mükemmel bir seçim olacaktır. Yeni yıl gecesinde ister kırmızı bir elbise isterseniz de iki parçalı bir takım seçin, bu cazibeli rengin etkileyiciliği ve dikkat çekiciliği emin olun ki üstünüzde olacaktır.

Haberin Devamı

MİNİ ELBİSENİN CAZİBESİ

Yılbaşı partilerinde bu yıl her zamanki gibi uzun kollu veya askılı mini elbiseleri de göreceğiz. Eğer tercihinizi mini elbiseden yana kullanacaksanız, kuş tüyleri veya bu yılın trendleri arasında yer alan payetlerle detaylandırabilirsiniz. Elbisenizi ayrıca bu yılın gözde parçalarından olan diz üstü çizmeler ya da bir stiletto ile kombinleyebilirsiniz. Unutmayın siyah bir mini elbise, vücudunuzun daha güzel görünmesini sağlayacak ideal seçeneklerden biridir.

Görünümünüz yılbaşı ihtişamıyla yarışsın
Görünümünüz yılbaşı ihtişamıyla yarışsın

PAYET IŞILTISI

Yeni yıl ile birlikte ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralarken tabii ki payetlerin de trend olması kaçınılmazdı. Davetlerde, gece eğlencelerinde ve hatta sokak stilinde dahi bu yıl tercih ettiğimiz payet, yılbaşı gecelerinin de gözdelerinden biri. Pantolonlardan eteklere, ceketlerden elbiselere, ayakkabıdan çantaya kadar bu sezon her şey payetlendi. Payetli ve dekolteli bir takım veya elbise, sizi gecenin yıldızı yapabilir. Mesela kırmızı renk straplez kesim kuyruklu payetli bir elbise ile hem yılbaşı ruhunu yansıtır hem de gösterişli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu özel akşam için çok popüler olan gümüş ve gold renkleri tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

CÜRETKÂR TAVIR: TRANSPARAN ELBİSELER

Bu sezon iddialı olmanın yanı sıra bir o kadar da cüretkâr olan transparan elbiselere elbette çok uzun zamandır aşinayız. Ancak transparan tasarımlar, 2023 koleksiyonlarında giderek daha parlak ve şatafatlı bir hale geliyor. Transparan detaylar, yeni yılda da öne çıkan trendler arasında yerini korumaya devam ediyor. Yeni yıl davetlerinde veya partilerinde teninizin görünmesine izin vermeyen transparan ayrıntılar sayesinde oldukça şık olabilirsiniz. Bu özel gece için transparan siyah elbiseler ya da transparan detaylı bluzleri pantolon veya eteklerle kombinleyip, üzerine düz siyah bir ceket giyebilirsiniz. Çünkü transparan detaylar etek-bluz ya da pantolon-bluz ile de muhteşem bir ikili olurlar.

Yazarın Tüm Yazıları