Etek ve elbise zamanı

Yaz sezonu için tüm kıyafetlerimizi gözden geçirmeye başladığımız bu günlerde öncelikle gardıroplarımızın vazgeçilmez parçalarından biri olan yazlık elbiseler ile etekleri şimdiden çıkarmanızı öneriyorum.

Haberin Devamı

Çünkü sıcak havalarda rahatlığıyla öne çıkan etekler ve elbiseler hem şık hem de feminen görünmenize yardımcı olan önemli parçalardan. Ayrıca yeni sezonda giyim kolaylığı sağlayan bu ikili, cüretkâr ve romantik tavırlarıyla sıcak yaz günlerini fethetmeye hazırlanıyor. Sıcak yaz günleriyle birlikte artık rahat ve kullanım kolaylığı olan kıyafetlerimizi çıkarmanın da vakti geldi. Gardıroplarımızın vazgeçilmez parçalarından biri olan yazlık elbiseler ve etekler, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça popüler. Özellikle bu sezon renkli, canlı ve floral desenli elbiseler öne çıkarken, mini ve maksi boylarıyla dikkat çeken düşük bel etekler ise geri dönüyor. Tarzınıza eğlence, cazibe ve feminenlik katan etek ve elbiselerle seçiminize göre gündüzden geceye kusursuz bir geçiş sağlayabilir, tarzınızı yenileyebilirsiniz. Özellikle yaz ruhunu yansıtan mini, midi ve maksi elbiseler, enerjik ve farklı kesimleriyle sezonu fethetmeye hazır. Uçuşan etek ile yüksek bel detayları, desenli tasarımlar, asimetrik kesimler ve boyundan bağlamalı tasarımların bu yıl elbiseleri, sezonun en popüler parçaları yaptığı kesin.

Haberin Devamı

Etek ve elbise zamanı

TIĞ İŞİ ÖRGÜLER

Moda dünyası, bu yıl el işçiliğini de ön plana çıkararak, tığ işi parçalara da oldukça sık yer verdi. Özellikle 70’li yılların el yapımı örgü modelleri, elbiselerde de fazlaca kullanıldı. Kısacası ‘Bir ters, bir düz’ mottosu yaz elbiseleriyle yeniden sahneye çıkıyor. Romantik çiçek desenler ve patchwork esintileriyle tasarlanan straplez kesim elbiseler de yaz günlerinde aşkı tazeleyen romantik akşamlarda tercih edilecek parçalar arasında diyebiliriz. Ayrıca elbiseniz ister mini ister midi ya da maksi olsun, kullanılan çiçek desenler, sıcak havaların enerjisini bir kat daha artacağı kesin.

Etek ve elbise zamanı

Haberin Devamı

PARILTILI ELBİSELER

Sonbahar/Kış sezonundan da hatırlayacağınız payet parçaların yükselişi yaz aylarında da devam ediyor. Parıldayan payetler ve kristallerle süslü elbiseleri, uzun yaz gecelerinde isterseniz şık bir davette isterseniz partnerinizle geçireceğiniz romantik bir gecede giymeyi tercih edebilirsiniz. Bu yıl ayrıca yine kış aylarında sıkça gördüğümüz western tarzı, saçak detaylarıyla yaz elbiselerinde de sıkça kullanıldı. Farklı bir elbise modeli almayı düşünüyorsanız, asimetrik kesimli saçaklı elbiselere bir göz gezdirmenizi öneririm.

Etek ve elbise zamanı

UÇUŞAN ETEK DETAYLI ELBİSELER

Bu yazın en trend tasarımlarından birinin de uçuşan etek detaylı elbiseler olduğunu söyleyebilirim. Romantik ve fresh bir görünüm sağlayan bu elbiseler, hareketli ve enerjik bir tasarımla birleştiği zaman kesinlikle sıcak yaz günlerine inat, serinlik hissi yaratıyor diyebilirim. Bu yazın en trend tasarımlarından biri de yüksek bel detaylı elbiseler. Feminen ve modern bir görünümü birleştiren bu tasarımlar, özellikle desenli ve renkli modelleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca omuz detaylı elbiseler de bu yıl popülerliğini koruyor. Modern ve farklı tasarımlar arayanlar içinse devreye bu sezon asimetrik kesimli elbiseler giriyor. Mağaza vitrinlerinde bu tarz elbiselerin hem midi hem de mini boyda olan modellerini sık sık görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Etek ve elbise zamanı

DÜŞÜK BEL TÜM İHTİŞAMIYLA DÖNÜYOR

Farklı tarzlar denemek istediğimizde kurtarıcı parçalardan biri olarak öne çıkan etekler, bu sezon çok daha eğlenceli, farklı ve renkli. Ayrıca 2000’li yılların modasında fark yaratan düşük bel etekler, bu yıl tüm ihtişamlarıyla geri dönüyor. Trend giyinmeyi sevenler içinse küçük bir tüyo verelim. Tüm boy eteklerde dikkat çeken düşük bel, asimetrik tasarımlarla birleşince, ortaya çok şık ve özgün görünümlü bir tarz çıkıyor.

Etek ve elbise zamanı

DENİM ETEKLER VAZGEÇİLMEZLERDEN

2000’lerin trendini belirleyen denim etekler, bu kez mini, midi ve maksi boylarıyla karşımıza çıkıyor. Özellikle sokak stilinde rahatlıkla kullanabileceğiniz denim etekler, aslında bizlere sonsuz stiller yaratma imkânı sunuyor diyebiliriz. Bu arada baştan aşağı denim giyinmeyi de unutmayın sakın. Elbiselerde olduğu gibi asimetrik kesimler, eteklerde de sık sık karşımıza çıkacak. Kış aylarında başlayan maksi etek trendi ise popülerliğini yaz sezonunda da sürdürüyor. Bu yılın yeniliklerinden biri de uzun zamandır modanın tozlu raflarında olan balon etekler. Yaz sezonuyla birlikte yeniden hayatımıza giren ve çocukluğumuza uzanan bir geçmişten gelen bu etekleri, gece stilinin de yıldız parçaları arasında görürseniz hiç şaşırmayın.

Haberin Devamı

Etek ve elbise zamanı

Yazarın Tüm Yazıları