Yazın bakımlı görünmenin sırrı: Medikal ve mikro kaynak

Yaz ayları çoğumuz için daha sosyal ve dışa dönük olduğumuz bir mevsim.

Haberin Devamı

Haliyle dış görüntümüze de daha çok özen gösteriyoruz. Ancak sıcak ve nemli havalardan saçınız olumsuz etkilenebilir. Sıcak ve nem nedeni ile saçınız şekillendirmek her zamankinden daha zorlaşır. Özellikle havuz ve denizden çıktıktan sonra saçlarınızı kontrol altında tutmak neredeyse imkânsız hale gelebilir. Sizi her koşulda ve günün her saatinde bakımlı gösterebilecek bir önerim var! Mikro ve medikal kaynak...

Günlük hayatınızda sıcak ve nem saçınızın yapışmasına hatta yağlı görünmesine neden olur. Bu durum ince telli saçlarda daha da fazla görülür. Ancak mikro kaynak ile saçlarınızı güçlendirirseniz tüm sıcağa ve neme rağmen gür ve havalı saçlarınız olur. Ayrıca medikal ve mikro kaynakta gerçek saç kullanıldığı için duştan sonra saçınızı şekillendirmeden doğal haliyle de kullanabilirsiniz. Böylece hazırlanma rutininiz kolaylaşır ve ısı nedeniyle kendi saçlarınız zarar görmez. Hatta saçlarınız daha sağlıklı bir şekilde uzamaya devam eder.

Yazın bakımlı görünmenin sırrı: Medikal ve mikro kaynak

Haberin Devamı

HAVUZ VE DENİZ KENARINDA EFORSUZ GÜZELLİK

Havuz ve denizden çıktıktan sonra da havalı ve bakımlı saçlarınız olsun istiyorsanız saç bakımlarınızın yanında size mikro ve medikal kaynağı tavsiye edebilirim. Uyguladığımız ipek gibi saçlarla saçınız hem daha gür hem de daha uzun olacağı için deniz ve havuzdan çıktıktan sonra doğal güzelliğiniz ile hem bakımlı hem de konforlu bir şekilde tatilinize devam edebilirsiniz. Kim tatildeyken ayna karşısında saatlerini harcamak ister ki...

SICAK HAVALARA DİKKAT!

Yazın cildimiz kadar saçımıza da özen göstermeliyiz. Çünkü UV ışınları cildimize olduğu gibi saçımıza da zarar verir ve saçımızı kurutur. Bu nedenle saçınıza daha az ısı uygulamanızı tavsiye ederim. Bunun dışında duş, deniz ve havuzdan çıktıktan sonra Concept Beauty iki fazlı saç bakım sütü spreyini kullanarak saçınızın hem kolay taranmasını hem de saçınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyarak ipeksi, yumuşak bir dokuya sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yazın bakımlı görünmenin sırrı: Medikal ve mikro kaynak

SAÇLARINIZI TARARKEN KIRMAYIN

Saçlarınızın uzamamasındaki nedenlerden biri de sürekli uçlarından kırılması olabilir. Saçlarınızı tararken saç uçlarından başlayarak taramanız saçlarınızın daha az kırılmasını sağlar. Eğer saçlarınızı dipten itibaren tararsanız saçlarınız daha fazla kırılabilir. Ayrıca geniş başlı ve plastik olmayan bir tarak sevmemeye özen gösterin.

Saç derisine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için özellikle saç dökülme problemleri için tercih edilen ve dişbudak ağacından üretilen Concept Beauty dermoller etkili saç fırçası saçlarınızın sağlını korumaya ve uzamasına yardımcı olur.

 

Yazarın Tüm Yazıları