‘Su dalgaları’ bu yaz Met Gala’dan Cannes’a kadar her yerde

Bu yaz uzun ve az önce denizden çıkmışsınız gibi bir izlenim veren “su dalgalı” saçları sıklıkla göreceğiz. Benim gibi pazartesi gecesini Met Gala izleyerek geçirdiyseniz Julia Roberts, Blake Lively, Sophie Turner gibi ünlülerde gevşek kıvrımlı dalgalarla karakterize edilen bu muhteşem saç modelini görmüşsünüzdür.

Haberin Devamı

Peki, su dalgaları nedir? Ve bunları evde nasıl yapabiliriz?

Botticelli’nin resimlerinde Rönesans saçından ilham alan bu stil, doğal bir kabarık dalga ile uzun ve yapılandırılmamış olarak elde edilir. Neticede özgür, rahat bir “Toprak Ana” enerjisiyle genç, ekstra uzunluğu sayesinde feminen ve son derece doğal görünen saçlara sahip olursunuz.

Evde nasıl yapabiliriz?

Saç stilistinizden saçınızı uzun tutmasını isteyebilir ya da kısa saçlarınız varsa mikro kaynak ile uzatabilirsiniz. Saçlarınız kendiliğinden hafif dalgalı ise Concept Beauty Bukle Belirginleştirici seti ile buklelerinizin belirginleşmesini sağlayabilir ya da belirgin buklelerinizi elektriklenmeden kullanabilirsiniz. Saçlarınız düz ise kalın tutamlara ayırarak maşa ile bu görüntüyü elde edebilirsiniz.

Met Gala

Haberin Devamı

Güzellik ve moda öncüsü Met Gala cazibe faktörünü yeni, gerçek dışı zirvelere çıkarmak için mükemmel bir bahane olarak hizmet ediyor. Şaşırtıcı derecede ayrıntılı bir elbisenin herkesin ağzını açık bırakacağı kesin. Ancak herhangi bir Met Gala görünümünü tamamlayan en önemli detay, saç stilidir. Size de ilham olabilecek en başarılı ve çarpıcı saç stillerini gelin birlikte inceleyelim...

 ‘Su dalgaları’ bu yaz  Met Gala’dan Cannes’a  kadar her yerde
Favori Barbie’miz Margot Robbie, eski Hollywood tarz dalgalarıyla en zarif ve büyüleyici görünümlerden birine
sahipti.

‘Su dalgaları’ bu yaz  Met Gala’dan Cannes’a  kadar her yerde
Dua Lipa, kuzguni siyah saçlarını zarif, yumuşak darbeli dalgalarla şekillendirerek eforsuz bir güzellik sergiliyordu.
‘Su dalgaları’ bu yaz  Met Gala’dan Cannes’a  kadar her yerde
Gigi Hadid’in güzellik görünümü, ultra sarı saçlarında ruhani dalgalar, bir bebek topuzu ve alt kirpik çizgilerinde incilerle güçlendirilmiş şiddetli kedi gözü makyajı ile minimal ama büyüleyiciydi.
‘Su dalgaları’ bu yaz  Met Gala’dan Cannes’a  kadar her yerde
Billie Eilish, siyah bir kurdele ile örülmüş uzun bir yan örgü ve kristal saç tokaları ile uygun bir şekilde gotik bir tarz yarattı.
‘Su dalgaları’ bu yaz  Met Gala’dan Cannes’a  kadar her yerde
Rita Ora’nın bukleleri benzersiz bir şekilde dokulu ve kıvrılmıştı, uçları da neredeyse örgüler içinde uyumuş gibi düz geliyordu.

Yazarın Tüm Yazıları