Astroloji ve güzellik

Tarih öncesi çağlardan beri insanlar, gelecek durumlar, olaylar ve kaderleri hakkında bilgi edinmek istediler

Haberin Devamı

Bu arayış, modern hayatın yoğun temposu altındaki kitleler için de halen geçerli... Başarı, sağlık ve mutluluk ihtimalleri üzerinde şekillenen bu talep, astroloji alanında karşılık buluyor. Güzelleşmek için en doğru zaman ne zaman, gezegenlerin hareketlerinden etkilendiğimiz güzellik trendleri neler? Bu hafta hepsinin cevabını sizin için Astrolog Sare Aldemir’den aldım...

Astroloji ve güzellik

Astrolojik olarak yeni güzellik anlayışı nasıl olacak?

- Sare Aldemir: Güzellik anlayışının çağdan çağa, kültürden kültüre değişen bir şey olduğunu bilmeyen yoktur. Tabii ki güzellik standartları da bu durumda zaman içerisinde değişiyor. Kişisel doğum haritalarımızda ise güzellik deyince Boğa ve Terazi burçları, gezegen olarak da Venüs ve Ay daha çok anlam kazanır. Jenerasyon olarak trendleri belirleyen gezegenler ise Uranüs, Neptün ve Plüton’dur.

Haberin Devamı

Ve evet bizim konumuz ise Uranüs jenerasyon gezegeninin boğa Burcu’na geçmiş olması. Bizler astrolog olarak önümüzdeki potansiyelleri yorumlayabilmek için geçmişteki istatistiki bilgileri göze alırız. Önümüzdeki yedi yıllık (2019-2026) süreçteki güzellik anlayışı ile ilgili yorum yapabilmek için ben de 1930’lu yıllara geri dönüş yaptım, çünkü Uranüs gezegeni daha önce 1934’lerde Boğa burcu seyahatine başlamış. O dönemleri araştırdığım zaman aslında kadınların ve erkeklerin güzellik anlayışlarında daha modern ama daha doğal çizgiler yakaladıklarını gördüm.

Şimdiki döneme baktığımızda da aslında doğallık çok ön planda.

Çünkü Boğa burcu demek doğa ile alakalıdır, doğayla uyumlu olmak gerektiğini gösterir ama burayı marjinal bir gezegenin ziyaret ediyor olması bu güzellik anlayışının içersinde teknolojinin de var olacağını gösterir. Yani insanların kendi vücut yapıları, kendi renkleri ve fiziksel özelliklerine aykırı olmayacak şekilde her türlü modern teknolojiyi kullanarak güzellik anlayışının değiştiğini göreceğiz...

Haberin Devamı

Kendi doğal saç rengimiz neyse biz tekrardan o renge döneceğiz, vücudumuz da herhangi bir güzellikle ilgili estetik yaptırmayı düşündüğümüz herhangi bir yerimiz var ise de bunun da kendi vücut yapımıza kendi kemik yapımıza ve kendi doğal şeklimize uygun şekillerde olması gerektiğini göreceğiz. Yeni trendler tamamıyla doğallıkla teknolojiyi birbirine bağlayan şekilde gelecek önümüze. Mesela; tam da burada senin son çalışmalarına bakabiliriz...

- Sedat Biga: Evet, ben de kadınların kendiliğinden doğal, uzun ve ışıl ışıl saçlara sahip olması için son teknoloji ile üretilen cihazlardan faydalanıyorum...

Astroloji ve güzellik

 Yıldızlar ‘şubatta güzelleşin’ diyor

 ∆ Peki şu anda gökyüzünü yorumlarsanız güzellikle ilgili yapılacak uygulamalar için uygun zamanda mıyız?

Haberin Devamı

- Şu anki gökyüzüne göre Venüs 27 Şubat-20 Şubat arası Balık burcunda. Balık burcu hiç bir saldırı eğilimi göstermeden, etrafına bir duygu denizi sararak ve kendini farklı bir şeye dönüştürerek korur. Savaşmak ya da uçmak dendiğinde, Balık uçmayı tercih eder ve bunu çok zekice başarır. Venüs Balık takımyıldızına girdiğinde ‘yüceldiğini’ göstermektedir, çünkü hem aşkta hem de her türlü güzellik konusunda cömert bir biçimde bize şans getirecektir. Bu nedenle de bu ay içerisinde güzellikle ilgili yapılacak tüm çalışmalarda olumlu sonuçlar alma potansiyelimiz var.

Astroloji ve güzellik

Kişiye özel çözümler

 Concept Beauty Şampuan’ın özel bakım setleri, birbirinden farklı seçenekleriyle özel bir bakım ve özen isteyen saçlara sağlık ve ışıltılarını geri kazandırıyor.

Haberin Devamı

“Dökülme önleyici”, “bukleli saçlara özel”, “dipleri yağlı uçları kuru yağlı saçlara özel” ve “kuru ve kabaran saçlara özel” olarak hazırlanan özel bakım setleri içeriklerinde bulunan aktif ve bileşenler sayesinde saçlarda oluşan problemleri ortadan kaldırıyor.

Setlerin içeriğinde bulunan Concept Beauty Şampuan, doğal bileşenleri sayesinde saçı arındırıyor, besliyor, canlandırıyor ve yumuşaklık sağlarken saçınızın doğal ışıltısını geri kazanması için çalışıyorken, saç bakım shot’ları da farklı saç sorunlarına etkili ve kesin çözümler sunuyor.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları