Nokta atışlar

Emekliler mağdur.

Haberin Devamı

Ama bu ülkede mağdurlar daima avantajlıdır.

Korkmayın. Dayanın emekli arkadaşlar.

3 ay daha yaşayabilirseniz, devlet kapısından size bir kısmet gözüküyor... Müjdemi isterim.

***

Geçelim siyasete:

Olmayana ergi, dikkat...

İYİ Parti, iyi taktik uyguluyor. 10 büyük şehirde, eski ortağı’ndan destek istiyor. Eh... Bir kere de böyle olsun diyeceğim ama heyhat... Kel’in merhemi olsa önce kendi başına sürer.

***

İstanbul’da bardaktan boşanırcasına yağmuru görünce, şanssız Başkan İmamoğlu acaba yine tatilde mi yakalandı diye çok endişe ettim ama duvarlarda İstanbul’a hoş geldin afişlerini gördüm ve rahatladım. Üstelik terakki var: Temel atmama değil de atma töreni ona çok yakışmış. Devamını dilerim.

***

Haberiniz var mı?

Bir parti daha kuruldu.

Adı Yerli ve Milli Parti.

Haberin Devamı

Bunca gayrıyerli ve gayrımilli siyasetle iştigal eden partilerin arasında, bu ad bana çok sıcak ve sevimli geldi. Başarılar dilerken taklitlerinden sakınınız diyorum... Tıpkı Memleket Partisi gibi.

***

Bu da dışarıdan bir not:

Türkiye düşmanı olarak tanınan şu ABD’li Senatör Bob var ya... Ona “Neden Türkiye düşmanısın” diye sorun, vereceği cevap yoktur. Tanımaz ki bizi zavallı...

***

Ve son bir nokta.

Güzel bir haber.

Tüpraş üzerinden Beşiktaş’a büyük jest yapıldı... Kulüp, 3 yıl için yılda 230 milyon TL kazanacak.

..........

Bir Beşiktaşlı olarak Rahmi Koç’a teşekkür ediyorum. Hiçbir kişisel titr ve karşılık beklemeden Rahmi Bey’in bu zerafeti, gerçi Koç Ailesi’nin geleneksel refleksi ve kalitesidir ama Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin gayretlerini ve yönetiminin bu başarısını da kutlayarak kayda geçiriyorum. Alkışlarımla...

Yazarın Tüm Yazıları