Bugün ne yapsak?

Çağdaş sanatçı Dilek Yalçın’ın “Nesnelerin Masumiyeti” adlı ilk kişisel sergisi dün açıldı. Tophane-i Amire’deki sergi 30 Kasım’a kadar ücretsiz görülebilir. Kaçırmayın.

Haberin Devamı

Çocukların ilk ara tatili başladı. Maksimum Uniq, sahnesini bu hafta çocuklara ayırmış. Bu sabah çocuk tiyatrosuyla başlayan eğlence, matematik oyunları ve dil gelişim atölyesi gibi etkinliklerle devam edecek.

Türkiye-Kore kardeşlik hikayesini pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler bugün Galata Kulesi’nde olacak. Galata’daki ‘videomapping’ gösterisi bu akşam 20:00’de. Beyoğlu turu yaparken uğrayın.

Tolga Çevik ile Tolgshow gülmek isteyenler için iyi bir seçenek. Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki gösteri için halen bilet bulabilirsiniz.

Çocuklarınızla bugünden hafta sonu planı yapmanız gerekebilir. Animasyon dizisi “Kukuli”, 20 Kasım’da Trump Sahne’de, 21 Kasım’da ise Moi Sahne’de çocukları bekleyecek.

DasDas’ın haftalık etkinlik listesine göz attınız mı? Tiyatro sahnesinde bugün “Zengin Mutfağı”, yarın ise “Vahşet Tanrısı” var.

Haberin Devamı

Museum of Illusions, Sermet Erkin ile “Müzede İllüzyon” workshop’u düzenliyor. Bu işin yaşı yok. Biletix’ten biletleri alabilirsiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları