Şaha kalktı

Bir tarafta 3 diğer tarafta 2 teknik direktör degiştirmiş iki takımın mücadelesinin aslında çok heyecanlı geçmesini bekliyordum...

Haberin Devamı

Her iki tarafta son haftaların formda ve açık futbol oynamayı seven ekipleri. Yoğun yağmur oyunun hızını keser diye düşünen taraftarlar, bu futbol şölenini gördükten sonra takımları alkışlamayı unutmamıştır umarım.
Ersun Hoca defans oyununu çok fazla oynatmayı sevmiyor ve takıma gelir gelmez öğrettigi tek bir olay vardı.. Hücüm... O da bir tane yiyorsan, iki tane atmak zorundasın. Bunu da oyuncular çok iyi benimsemiş.


YÜRÜŞÜYÜŞE DEVAM


BU galibiyetin başka bir önemi de üst sıralara tırmanmak için 4 basamak birden yükselmesi ve emin adımlarla zirve yürüyüşüne devam etmekti. Ağır saha şartlarında rakibi çökertmenin en iyi yolu kanatları kullanmaktır. Özellikle de takımınızda Sefa ve Yusuf gibi etkili kanat oyuncularınız varsa... Nitekim sol kanattan gelişen organize atakta Özer’in güzel ortasına Tosic’in hatası eklenince gollerin ustası Cardozo’nun düzgün vuruşu ile öne geçti bordo mavililer. Trabzonspor sonraki dakikalarda oyun kontrolünün kendilerinde olacağının sinyalini vermiş oldu.
Her top kaybının ardından topa pres yapan bir Trabzonspor izlemek gerçekten keyif verdi... Bunun yapılabilmesi için bloklar arasının en kısa mesafede olması gerekir, bunun da en güzel örneğini veriyor Trabzonspor.

Haberin Devamı


USTA CARDOZO


SERGİLEDİĞİ muhteşem performansı harika bir golle süsleyen ve saha içerisinde arkadaşlarını yönlendiren ve oyunda tutan Özer Hurmacı sahanın yıldızıydı. Bir oyuncu var elinizde Alman alt yapısında yetişmiş, oranın inatçı oyun anlayışını almış ve siz bu oyuncuyu zaman zaman kadroya bile dahil etmiyordunuz... Şimdi takımın herşeyi olma yolunda emin adımlarla takımın olmazsa olmazı oldu. Helal sana Ekici.
Sadece yaptığı hat-trick’le değil sahada takıma olan katkısı ile tam bir usta görüntüsü sergileyen ve her geçen hafta formunu yukarıya taşıyan Cardozo, Beşiktaş derbisinde takımının en büyük kozu olacaktır.


ALKIŞA DEĞER


1- Saygı duruşundaki sessizlik.
2- Cardozo’nun 3. golü.
3- Takım olma ruhu.

Yazarın Tüm Yazıları