Hat hat EGO’ya otobüs çağrıları

Yaza veda edip sonbahara ‘merhaba’ derken okulların açılmasıyla birlikte Ankara’da hareketlilik arttı.

Haberin Devamı

Hat hat EGO’ya otobüs çağrıları

EGO Genel Müdürlüğü de toplu taşımada ‘tam kapasite ile kışlık servis programına geçildiğini’ duyurdu. Biz de dün gazetemizde yeni servis programının detaylarını, ‘KIŞ AYARI’ haberiyle verdik. Buna göre EGO, 390 hatta bin 429 otobüsle toplam 9 bin 110 sefer düzenleyecek. Metro ve ANKARAY’da ise sabah ve akşam yoğun saatlerde tren sefer aralığı ortalama 4.5 dakika olacak.

Hat hat EGO’ya otobüs çağrıları

EGO duyurusunu yaptı, Ankaralılar da sosyal medyadan taleplerini sıraladı. İşte başkentlilerin hat hat EGO’ya otobüs çağrıları.

Haberin Devamı

ERKEN ÇIKMAMIZA RAĞMEN BİNEMİYORUZ

@esin.i35: “Elvankent’e ne zaman gereken önemi vereceksiniz? En işlek yere yirmi dakikada bir otobüs konur mu? 612, 632 bütün Saraycık TOKİ, Çimşit’i toplayıp geliyor. Sabahları erkenden çıkmamıza rağmen otobüse binemiyoruz. Nasıl olacak böyle? Ya ek sefer koyun ya da Elvankent başlangıçlı, Eskişehir yolunu müteakip Kızılay bitişli seferler başlatın.”

@tcyukselturkmen: “Yenikent 557 nolu hat çok kötü lütfen bu hatta biraz daha hassasiyet gösterilsin lütfen çok sıkıntılıyız lütfen.”

@meuzunoz: “266/268 hatları otobüs yetersiz yolcu çok.”

@fatihozturk4006: “Hep öyle deniyor ama 509 tam kapasite çalışmıyor.”

@actncn: “538 hattı yetersiz ve Kızılay hattı istiyoruz.”

TIKLIM TIKIŞ KONSERVE GİBİ

@s.senol83: “266 hattınız balık istifi yolcu taşıyor. Ve durakta beklemesi de bir armağan. Çözüm bulun!”

@selcuksari1906: “488 Akyurt EGO otobüsleri çoğaltılsın.”

@serkanmerihli: “Keçiören Fatih Caddesi Tepebaşı hattı 481 yetersiz, çok dolu her saat. Sabah ilk servis çok geç başlıyor 06.20 bir sonraki otobüse yetişemiyoruz dolmuşlarda çok geç geliyor, lütfen çözüm istiyoruz.”

@zeeeynep03: “540 Eryaman Sıhhiye hattı çok dolu lütfen.”

@asillerde_olur: “Bize saat demeyin kardeşim 456 nolu hatta otobüs verin otobüs. Beceriksizler 452 nolu hattımızı iptal ettiniz, 455 nolu hatta otobüs yok, 456’da otobüs yetersiz siz bu işi beceremiyorsunuz, her gün arıyoruz ‘araç yetmiyor’ diye.”

Haberin Devamı

@bozkurtg100: “Tam kapasite değil. Tıklım tıkış konserve gibi...”

@kibaroglu061office: “Bağcılar hattına el atılması lazım otobüs seferlerinin arttırılması lazım...”

2.5 DAKİKADA BİR TREN GELİRSE YOĞUNLUK YAŞANMAZ

Hat hat EGO’ya otobüs çağrıları

Metro ve ANKARAY için de talepte bulunanlar oldu...

@serdarcesar: “AŞTİ’den son ANKARAY 00.50’de kalkıyor. 01.00’de Kızılay’da oluyor. Eee M1-M2-M3’ün son Kızılay kalkışı da 01.00. Peron değiştirmeye vakit bırakılmamış. Biraz kafa çalıştırır insan ya.”

@tuncayzincirkirann: “O 4.5 dakikanın 2.5 dakika olması lazım. Sabah yoğun saatlerde 2.5 dakikada bir tren gelirse yoğunluk yaşanmaz.”

Ankaralıların kışlık servis programı için çağrıları böyle. Daha da devam edecek gibi görünüyor... EGO Genel Müdürlüğü yetkililerinin dikkatine sunulur...

 

Yazarın Tüm Yazıları