Yeni gözdesi ‘Miss Mas’

Merve Oflaz’la yollarını ayıran Allan Hakko’nun kalbi boş kalmadı! Ünlü işadamı, ‘Miss Mas’ isimli blog’uyla tanınan Elisabeth Mas ile birlikte.

Haberin Devamı

2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Merve Oflaz ve iş insanı Allan Hakko’nun ilişkisi geçtiğimiz eylül ayında sessiz sedasız sona ermişti. Duyduğuma göre Allan Hakko çoktan yeni gözdesini bulmuş bile!

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Yakışıklı işadamının bir süredir ‘Miss Mas’ isimli blog’uyla tanınan Elisabeth Mas ile birlikte olduğunu öğrendim.
İspanyol influencer, 2020’de 3 yıllık eşi ve bir çocuğunun babası Caner Karaloğlu’ndan boşanmıştı.

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Elisabeth Mas ve Allan Hakko’nun ilişkisini gizlemediğini de öğrendim.
Birbirlerini sosyal medyadan da takibe alan çift, geçtiğimiz hafta sonu bir ev partisine birlikte giderek aşklarını dostlarına ilan etmiş.
Hayırlı uğurlu olsun...

Yatak odası viral oldu!

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, sağlam gustosuyla biliniyor. Sanat eserleriyle dolu şık evinin yatak odası ise şimdilerde sosyal medyada viral olmuş durumda!

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Merve Balki ve Seza Avara’nın kurucusu olduğu Majj Studio’nun dekore ettiği yatak odası, sıra dışı yatağıyla büyük ilgi gördü. Alman seçkin dekorasyon dergisi AD’nin haber yaptığı yatak odası, Instagram’da en çok beğenilen postlardan oldu. Hatta ünlü Hollywood yıldızı Jake Gyllenhaal da habere yorum yapıp, “Ben de bu odada uyumak isterim” dedi.

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

‘Amorf’ görücüye çıktı

Çağdaş sanatçı Rengin Altınalmaz, “Amorf” adını verdiği eserleriyle sanatsever dostlarının karşısına çıktı.

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Sanatçı, yeni eserlerinde evrenin yaratım sürecini deneysel bir harmandan geçirerek yüzünü toprağa, suya ve doğaya dönüyor. Mistik bir doğa yaşamının arayışlarına dair çarpıcı bir bakış açısı sunan sergi, Karaköy Onearc Galeri’de 31 Ekim’e kadar görülebilir.

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Haberin Devamı

17 yıl sonra Ankara’da

Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl sonra geri döndüğü sahneleri sarsmaya devam ediyor.

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Kendi yazdığı “Gazino Geceleri” isimli sahne şovuyla seyircilerine keyifli anlar yaşatan sanatçı, yaz boyunca Çeşme ve Bodrum’da sevenleriyle buluştu. Kapalı gişe gösterisini İstanbul’da devam ettiren Mahsun Kırmızıgül, 17 yıl aradan sonra Ankara’da sahneye çıkacak. Sanatçı hayranlarıyla 29 Ekim’de Günay Ankara’da bir araya gelecek.

Belçika’dan ödül

Yatırımcı Kadir Yücelbaş, Belçika’da ödüllendirildi. Belçika-Türkiye arasındaki ticari ilişkileri nedeniyle BizAwards töreninde ödül alan Yücelbaş’ın ödülünü de Brüksel Ticaret Bakanı Sven Gatz takdim etti.

Haberin Devamı

Yeni gözdesi  ‘Miss Mas’

Törende Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır da hazır bulundu. Brüksel eyaletinin eski Çevre Bakanı olan Emir Kır’la sohbet eden Kadir Yücelbaş, yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları