Vefasız baba!

Kenan Kalav, 3 milyon dolarlık miras yüzünden küstüğü tek oğlunun nişanına katılmadı!

Haberin Devamı

Eski oyuncu Kenan Kalav, geçtiğimiz hafta nişanlanan oğlu Can Kurt Kalav’ı en mutlu gününde yalnız bıraktı.
Vefasız baba
2018 yılında ailesinden kalan yaklaşık 3 milyon dolarlık mirası oğluna haber vermeden üzerine geçiren Kenan Kalav, bu hareketiyle oğluyla bağlarının kopmasına sebep olmuştu.

Vefasız baba

Barselona’da yaşayan ve burada restoran işleten Kalav, kendisi gibi oyuncu oğlu Can Kurt Kalav’ın Ezgi Bulut ile nişanına katılmadı.

İki yıldır birlikte olan çift, İstanbul’da küçük bir törenle evliliğe ilk adımı attı. Aslen hemşire olan ama özel bir şirkette satış mümessili olarak çalışan Ezgi Bulut’un anne babasının yer aldığı törende Can Kurt Kalav’ı annesi Nesra Tan yalnız bırakmadı. Bir dönem İspanya’da hapis yatan Kenan Kalav’ın Türkiye’ye gelmesinde adli bir manisinin olmamasına rağmen tek oğlunun nişanına katılmaması bu mutlu güne gölge düşürdü.

Vefasız baba

Haberin Devamı

Alaçatı’da buluştular

Cemiyet ve iş dünyasının iki tanınmış çifti Aslı Sipahi-Ali Hacısüleymanoğlu ve Kardelen-Erdal Acar, yaz tatilinde buluşup hasret giderdi.

Vefasız baba

Alaçatı’da tatil yapan yakın dostlar, Beach of Momo’da bir araya geldi. Bol bol sohbet eden ve birlikte yemek yiyen Hacısüleymanoğlu ve Acar çiftleri iyi vakit geçirdi. Aslı Hanım ve Kardelen Hanım’ın kahkahalar içindeki sohbetlerine eşleri de kayıtsız kalamadı.

Vefasız baba
Ali Hacısüleymanoğlu - Erdal Acar

Doğal ve lüks

Başkent Holding’in yeni yatırımı Mezra Yalıkavak, doğal yaşamı koruyarak, misafirlerine sunduğu ürünleri tamamen doğal olarak kendi bahçesinde üretip, sürdürülebilir bir proje olma özelliği ile adından söz ettiriyor.
Vefasız baba
Başkent Grup Restaurant İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Ünlü, “küçük bir köy” anlamına gelen Mezra Yalıkavak’ı hayata geçirmekten dolayı çok mutlu. Kısa sürede beğeni toplayan restoranda her hafta cuma günleri DJ kabinine Doğuş Çabakçor geçerek eğlencenin ritmini yükseltiyor.

Haberin Devamı

Vefasız baba

Boğaz’ın yenisi

2021 yılından bu yana Kuruçeşme Sortie’nin içinde yer alan Meyhanede restoran, haziran ayında bu yılın sezon açılışını gerçekleştirmiş ve yaza ‘merhaba’ demişti. Genç iş insanı Onur Erol’un işletmeciliğini üstlendiği Meyhanede, mutfağını ise meslekte 50. yılını deviren usta şef Ahmet Yavuz’a emanet ediyor. Restoran; soğuk mezelerden ara sıcaklara, ana yemekten tatlılara kadar yerli ve yabancı tüm misafirlerinden tam not alıyor.
Vefasız baba
Fit çift

Fatih Terim’in influencer kızı Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı spor salonundan çıkmıyor. Birlikte spor yapıp form tutan Bahçekapılı çifti aldıkları muazzam sonuçları da sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Vefasız baba

İki çocuğunu dünyaya getirdikten sonra diyet ve sporla forma giren Buse Terim Bahçekapılı o gün bugündür sporu hayatının bir parçası yaparak kendisini takip edenlere örnek oluyor.

Vefasız baba
 

Yazarın Tüm Yazıları