Serenay çıktı, Burcu taşındı!

Serenay Sarıkaya’nın Bebek’te boşalttığı daireyi Burcu Esmersoy tuttu. Burcu Esmersoy ve eşi Nazım Akmandil, eve aylık 130 bin TL kira ödeyecek.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 2 yıl önce Etiler’den Bebek’e taşınmış, muhteşem deniz manzaralı evinin tadını doyasıya çıkarmıştı. Ancak şimdi aldığım duyumlara göre Sarıkaya, bir kez daha taşınmış. 2 yıl önce aylık 35 bin TL’ye tuttuğu evi boşaltan güzel oyuncunun dairesini ev sahibi hiç bekletmeden yeniden kiraya vermiş.
Serenay çıktı, Burcu taşındı
Tutan isim de Serenay Sarıkaya kadar ünlü; geçtiğimiz yaz Nazım Akmandil’le evlenen Burcu Esmersoy... Eylül başında sevgilisi Nazım Akmandil’le İtalya’da romantik bir düğünle evlenen Esmersoy, daha büyük ve merkezi bir ev arayışındaydı.
Tarabya’daki kendi dairesinden çıkan güzel model, Serenay Sarıkaya’nın eski evinin kiralık olduğunu duyunca hemen hamle yapmış. Ev sahibiyle el sıkışan Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil, herkesin bayıldığı deniz manzaralı bu daireye aylık 130 bin TL kira ödeyecekmiş. Güle güle otursunlar...
Serenay çıktı, Burcu taşındı

Haberin Devamı

Eğlenceyi tatille birleştirin

Accor’un premium segment markası Swissôtel’in Ilıca Koyu’nda konumlanan oteli Swissôtel Resort & Spa Çeşme, özel programı ile yeni yıl gecesine damga vurmaya hazırlanıyor.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Otelde yılbaşı etkinlikleri 29 Aralık Cuma akşamı başlayacak ve 1 Ocak’taki yeni yıl brunch’ına kadar devam edecek. Hafta sonu boyunca devam edecek olan yılbaşı eğlencesine DJ Tai Tayfun, Aybüke Albere gibi ünlü isimler eşlik edecek. Ebeveynler hem partilerin tadını çıkaracak hem de spa’da dinlenecek, çocuklar ise Funny Fox Kids Club’da uzman eğitmenler eşliğinde keyifli zaman geçirecek.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Sevgililer Günü’nde sevgilileri ayıracaklar!

Konservatuvarın tiyatro bölümünde okuyan bir grup arkadaşın, sorunlu ilişkileri olan çiftleri ayırmak amacıyla kurdukları “Ayrılık A.Ş”, izleyicilere duygu dolu bir komedi filmi sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu bu film, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

“Ayrılık A.Ş”nin yapımcılığını ve senaryosunu Tanser Yılmaztürk üstlenirken, başrollerde İdris Nebi Taşkan, Melis Tüzüngüç ve Zeynep Urhan var.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

25 yıllık tecrübe dişe yansıyacak

Türkiye’nin öncü plastik cerrahi sağlık kurumu Esteworld’ün 25 yıllık tecrübesini dişe yansıtacağı Esteworld Ataşehir, yurtdışından getirdiği binlerce hastaya yenilerini ekleyerek Türkiye’nin sağlık turizmi gelirlerini artıracak.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Yeni yatırımın tanıtımı için geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı yapıldı.

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Esteworld Medikal Direktörü Dr. Burak Tuncer, Genel Müdürü Pınar Lembet ve Ataşehir Klinik Başhekimi Dr. Şebnem Kalaycı’nın hazır bulunduğu toplantıda, Dr. Burak Tuncer, “Esteworld olarak 25 yıl önce yola çıktığımız ilk andan itibaren yaptığımız işi, estetiğin çok ötesine taşıdık. Hayatlara kattığımız dokunuşlarla insanı ve yaşamı anlamlı kıldık, insanları mutlu ettik” dedi.

Haberin Devamı

Serenay çıktı, Burcu taşındı

Yazarın Tüm Yazıları