Şampiyona özel ödül

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2023 Gala Gecesi, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ev sahipliğinde Zorlu PSM’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

2023 sezonunda ralli, pist, offroad, baja, karting, drift, tırmanma ve klasik otomobil şampiyonalarında dereceye giren sporcu ve takımların ödüllerine kavuştuğu törene, spor, iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Şampiyona özel ödülGenç karting şampiyonu Ayşe Çebi de ödülünü, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan’ın elinden aldı. Çebi, gecenin sonunda şampiyon rallici Burcu Çetinkaya ile poz verdi.

Şampiyona özel ödül

 Palandöken’de sağlıklı yaşam buluşması

Şampiyona özel ödül

Haberin Devamı

Polat Palandöken’de, iyi yaşam platformları Live to Bloom ve MÄMÄCEY’in ortak küratörlüğünde, Wings ana sponsorluğunda düzenlenen MÄMÄBLOOM etkinliği gerçekleşti. Etkinlik 2024 Michelin Genç Şef ödülü sahibi Ulaş Durmaz’ın hazırladığı vegan ve glütensiz öğlen yemeği ile başladı. Ardından, bütünsel beslenme ve sağlık koçu Egemen Erden ile MÄMÄCEY’in kurucusu bütünsel beslenme ve sağlık koçu, Chopra Ayurveda eğitmeni Ceylan Sel Sohtorik ve Live to Bloom’un kurucusu Ceren Ceylan Ertaç moderatörlüğünde bir sohbet gerçekleşti.

Şampiyona özel ödül
The Studio Polat Palandöken’de ünlü yoga eğitmeni Chris Chavez ve deneyimli yoga eğitmenleri Ray Rizzo ve Zeynep Gürsoy, nefes ve farkındalık koçu Raquel Habib’in katılımıyla açılış seremonisi takip etti. Açılış, Raquel Habib’in somatik nefes pratiğiyle devam etti. Gün, MOMO Après-ski’deki akşam yemeğiyle sonlandı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları