Protokoldeki o gizli detay!

Buğra Gülsoy, geçtiğimiz hafta 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz’den boşandı. Cem adında bir çocuğu olan çiftin evliliği tek celsede bitti. Çiftin boşanma kararının ardında, Gülsoy hakkında çıkan aldatma haberlerinin etkili olduğunu öğrendim.

Haberin Devamı

Ağustos ayında magazin basınına bir haber düşmüş, evli ve çocuklu bir oyuncunun karısını aldattığı yazılmıştı. Haberi uçuranlar isim vermese de oklar Buğra Gülsoy’u gösteriyordu.

Protokoldeki o gizli detay

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Nilüfer Gürbüz’ün bu haber sonrası boşanmak için düğmeye bastığını öğrendim. Aldığım bilgilere göre çift tek celsede boşanırken, Nilüfer Gürbüz’ün isteği üzerine oldukça ‘sıkı’ bir boşanma protokolü imzalanmış. Protokole göre Gülsoy, Acarkent’te birlikte yaşadıkları kiralık evi eşi ve çocuğuna bırakırken, aylık 40 bin liralık kirayı ödemeyi de taahhüt etmiş. Bununla birlikte eski eşine aylık 60 bin lira nafaka da ödeyecek. Kendisi ise aylık 33 bin liraya Arnavutköy’de eşyalı bir eve taşınmış.
Boşanma protokolündeki bir detay dikkatimi çekti. Anlaşmaya göre ünlü oyuncu, 4 yaşındaki oğlunu sadece gündüzleri görecek, gece yanında kalmasına izin verilmeyecek. Sabah oğlunu alacak olan Gülsoy, akşamları Cem’i annesine teslim edecek. Ta ki Cem 9 yaşına gelene kadar! Danıştığım bir boşanma avukatı, bazen annelerin küçük çocuklarını, geceleri bakamayacağı gerekçesiyle bekar babalarına bırakmak istemediğini söyledi. Bu karar Buğra Gülsoy için oldukça zor olsa gerek ama kabul ettiğine göre vardır herhalde bir bildikleri!

Haberin Devamı

İlgi odağı oldu

Geçtiğimiz cuma yazmıştım; dünyaca ünlü moda ve tasarım markası Maison Valentino’nun Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşen defilesine Burak Deniz markanın tek Türk davetlisi olarak katılmıştı. 

Protokoldeki o gizli detay

Priyanka Chopra, Nick Jonas, Brooklyn Beckham-Nicola Peltz, Shay Mitchell, Salma Abu Deif ve Emma Roberts’ın da katıldığı defilenin ardından düzenlenen yemeğe de markanın baş tasarımcısı Pierpaolo Piccioli’nin özel davetlisi olarak katılan Deniz, İtalyan ve Fransız basını başta olmak üzere dünyaca ünlü birçok moda dergisinin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Protokoldeki o gizli detay

Tüm gelir afet bölgesine

Borusan Sanat, bu ay gerçekleştireceği konserlerin tüm gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacak.

Protokoldeki o gizli detay

Yeni müziğe dönük alternatif girişimleri çatısı altında birleştiren Borusan Müzik Evi, bu hafta iki ayrı konserde noise ile deneyselin, caz ile doğaçlamanın birlikteliğine kapılarını açıyor.

Protokoldeki o gizli detay

10 Mart Cuma günü saat 21.00’de FM Einheit ve Batur Sönmez bir araya geliyor. 11 Mart Cumartesi günü saat 21.00’de ise Timuçin Şahin ve grubu Flow State izleyicisiyle buluşuyor.

Protokoldeki o gizli detay

Protokoldeki o gizli detay

Yazarın Tüm Yazıları