‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

Harun Tekin, İngiltere tarafından uluslararası yeteneklere verilen ‘Global Talent Visa’yı almaya hak kazandı. Tekin, sevgilisi Melisa Sözen ile hayatlarının bir bölümünü Londra’da geçirecek.

Haberin Devamı

Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin, küresel başarılarına bir yenisini ekleyerek İngiltere’den aldığı ‘Global Talent Visa’ ile Londra’da kendine yeni bir düzen kuruyor. ‘Global Talent Visa’, Birleşik Krallık tarafından, yetenekli ve öne çıkan profesyonellere verilen bir göçmen vizesi. Bu vize, bilim, teknoloji, mühendislik, matematik, dijital teknoloji, kültür ve sanat gibi alanlarda uluslararası düzeyde başarı gösteren bireyleri çekmek ve desteklemek amacıyla tasarlanmış.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu


Ünlü sanatçı da aldığı bu özel vize sayesinde İngiltere’de müzik kariyerine uluslararası bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Harun Tekin’in Londra serüvenine, sevgilisi ünlü oyuncu Melisa Sözen de dahil olacak tabii ki! Çift, Londra’da yeni bir yaşam kurmak üzere ev tuttu ve burada geçirecekleri zaman içerisinde hem bireysel projelerine odaklanacaklar hem de müzik dünyasına yepyeni eserler kazandırmak için çalışmalara başlayacaklar.

Haberin Devamı

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu


‘Global Talent Visa’, Harun Tekin’e İngiltere’de uzun vadeli çalışma ve yaşam imkânı sunarak, müzik kariyerini uluslararası arenada daha da güçlendirmesi için bir fırsat tanıyacak.

Amerika macerası

Zeynep Yılmaz, Elif İnci Aras ve Tülay Karadeniz, Amerika tatilinin tadını çıkarıyor. Önce Los Angeles’a uçan grup, ardından Hawaii’ye giderek kış ortasında denizin ve güneşin keyfini sürdü.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

Grup, köpek balıklarıyla yüzerek, adrenalin dolu bir aktivite de yapmış. Los Angeles’a dönen arkadaşlar birkaç gün sonra da eğlence şehri Las Vegas’a gidecek. Şehrin tadını çıkaracak olan arkadaş grubu, yeniden Los Angeles’a döndükten sonra 8 Şubat’ta İstanbul’a uçacak.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu
Elif İnci Aras

Haberin Devamı

Eskişehir’de lezzet şöleni

Eskişehir’de sahibi olduğu RK Group’un bünyesinde yer alan otel zincirlerinden restoran ve pub’lara kadar hizmet veren iş insanı Yasemin Kaya, aynı zamanda ilham veren bir önder.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

Geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru Edgar Allan Poe’nin ‘Lenore’ şiirinden ilham alarak açtığı Fransız tatlı ve pastane markası Lenore Patisserie, özel anların vazgeçilmezi oldu. Fransa’nın en iyi pasta ve tatlı şeflerinden Johan Martin’i bir ay boyunca ağırlayıp eğitim verdiren Yasemin Kaya, önceki gün yakın dostlarına özel bir sunum hazırladı.

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu
Yasemin Kaya ve Johan Martin konuklarına bizzat servis yaptı.

Yeni kitabını tanıttı

Oyuncu ve yazar Ayşe Tolga, sağlıklı beslenme, moda, spor, sanat ve kültür konularında yazdığı kitaplarına bir yenisini daha ekledi. Tolga, ‘Neysen Onu Çekersin’ adlı kitabının tanıtımını, yakın arkadaşı Esra Doğan’ın Moda’da açtığı Borboletta Patisseria’da düzenlediği brunch davetiyle yaptı.

Haberin Devamı

‘Özel yetenek vizesi’ ile Londralı oldu

Aralarında Sedef Avcı, Zeynep Demirel, Eylem Çeliker, Akasya Asıltürkmen, Begüm Öner ve Özlem Türkad’ın da yer aldığı seçkin misafirler, harika lezzetlerin yer aldığı brunch eşliğinde gerçekleşen davetin keyfini çıkardı. Ayşe Tolga, davette misafirlerine, yeni kitabının içeriği ve bu kitabın nasıl hayata geçtiğini de anlattı.

 

Yazarın Tüm Yazıları