O Ses’in sürpriz jürisi Meryem!

‘O Ses Türkiye’, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak. Yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak sürpriz isim güzel oyuncu Meryem Uzerli olacak.

Haberin Devamı

TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın sevilen programı ‘O Ses Türkiye’, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Pazar akşamı ekranda olacak. Her yıl büyük bir titizlikle hazırlanan programın konukları ve jüri üyeleri arasında birbirinden ünlü isimler oluyor biliyorsunuz. Yeteneğini sergileyecek olan isimler hâlâ büyük bir gizlilik içinde hazırlanırken, sürpriz jüri üyesini öğrendim! Yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak sürpriz isim güzel oyuncu Meryem Uzerli olacak!

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Acun Ilıcalı, uzun süredir Meryem Uzerli ile çalışmak istiyordu. 2021 yılında da ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının jüri koltuğuna oturması için güzel oyuncuyu ikna etmeye çalışmıştı. Ancak o dönem ikinci çocuğunu yeni kucağına alan Uzerli, bu teklifi reddetmek zorunda kalmıştı. Kısmet bu özel projeyeymiş... ‘Hürrem Sultan’ rolüyle dünya çapında tanınan güzel yıldız, ‘O Ses Türkiye’nin jürisine ayrı bir renk katacak. Heyecanla bekliyorum.

Haberin Devamı

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Davete ünlü akını

Maruderm Kozmetik, sektöründe ikinci yılını önceki gün Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda kutladı. Markanın CEO’su Altuğ Aynur’un ev sahipliğinde düzenlenen davete birçok ünlü isim katıldı.

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Davette bir konuşma yapan Altuğ Aynur, “Hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilen doğa ve hayvan dostu temiz içerikli ürünler, doğamızı her zaman koruyalım” dedi. Düzenlenen kozmetik davetine Şevval Şahin, Didem Uzel ve Seçkin Piriler gibi isimler katıldı.

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı

Gençlere spor sevgisini aşılamak ve topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak hedefiyle 23 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında spor salonları açan Saran Group, Cumhuriyetimizin 100. yılında 25’inci spor salonunu Şırnak’ta gençlere armağan etti.

Haberin Devamı

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Saran Group’un “Gençler Parkede” projesi kapsamında hayata geçirdiği spor salonunun açılış töreni, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın ev sahipliğinde ve Şırnak yerel yöneticilerinin yanı sıra İstanbul’dan gelen 200’ü aşkın iş insanı ve medya mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Spor salonu her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün adını taşıyor.

Fenerli babadan GS jesti

İş adamı Burak Hatipoğlu, fanatik Fenerli... Ama eşi ve kızları için müthiş bir şey yapmış! Eşi Melis, kızları Derin ve Defne, Galatasaray taraftarı olduğundan onları Alanyaspor maçına götürmüş. 4-0 biten maçta heyecan yüksekti, Galatasaraylılar skora çok sevindi.

Haberin Devamı

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Burak Hatipoğlu da gerçek bir centilmen olarak, ‘ezeli rekabeti’ bir kenara bırakarak GS’lileri tebrik etti. Maç sonrası, efsane Başkan Adnan Polat’la da bir araya gelen Hatipoğlu, kızlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bakü’de görkemli defile

Cemiyet hayatının ünlü ismi Katerina Ekşioğlu, tasarımlarıyla adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı tasarımcı, yeni koleksiyonunu 17-19 Kasım’da düzenlenen Bakü Moda Haftası’nda modaseverlerin beğenisine sundu.

O Ses’in sürpriz jürisi Meryem

Türkiye ve Azerbaycan iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen defilede, 25 parçadan oluşan koleksiyon ayakta alkışlandı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları