Kayınbabaya jest oldu

Mustafa Sandal, yeni şarkısı “Tamam Tamam”ın klibinde kayınpederi Cihan Sütşurup’u oynattı! Söz ve müziği Harun Sürek’in yazdığı, Ecem Gündoğdu’nun yönettiği klipte oğlu Yaman da DJ rolünde yer aldı. 63 yaşındaki Cihan Sütşurup’un klipte oynayacağı, klipte styling yapan eşi Melis Sandal’ın bile haberi yoktu!

Haberin Devamı

Melis Sandal, klipte babasının görünce, eşinin sürprizi karşısında şoke olmuş.

Kayınbabaya jest oldu

Mustafa Sandal’ın çok sevilen 90’lar sound’undan tınılar taşıyan şarkının klibi, güzel bir sahil partisi havasında geçiyor.

63 yaşında klip yıldızı olan Cihan Sütşurup da bu havalı ortamın “cool” sahibi gibi görünüyor. Hemen insanın içini kıpır kıpır yapan ve dansa davet eden şarkı da klibi de kısa sürede çok beğeni almış. Ben de hoş jestler içeren klibi çok sevdim!

Kayınbabaya jest oldu

Mezun sevinci

Haberin Devamı

Cemiyetin ünlü ismi Deniz Berdan’ın İngiltere’de okuyan oğlu Can Berdan mezun oldu. Queen Mary Üniversitesi’nde biomedikal bölümünü bitiren Can Berdan, anne-babasını gururlandırdı. Genç bilim insanı, hemen çalışmaya başlamış bile! Londra’daki UCL Üniversitesi’nde kanser araştırmaları yapan bir ekibin yanında çalışmaya başlayan Berdan, en büyük desteği ailesinden görüyor.

Kayınbabaya jest oldu

Tatilde karşılaştılar

Ablaları, yeğenleri, kızları, annesi ve sevgilisi Murat Arslan’la Yunan Adaları’nda tatilde olan Derin Mermerci, geçtiğimiz günlerde tatilde bir de en yakın arkadaşlarıyla karşılaştı. Ebru Yücebaşoğlu ve sevgilisi Kaya Ersu ile karşılaşan Mermerci, dostlarıyla sohbet edip hasret giderdi.

Kayınbabaya jest oldu

Ender Mermerci - Ebru Yücebaşoğlu - Derin Mermerci - Kaya Ersu

Önce su altı, sonra su üstünü keşfettiler

Kaplankaya’da Ceysu Uçan’ın “Cocoon” adlı su altında konumlanan sergisini dalarak keşfedenler arasında cemiyetin ünlü çifti Işıl-Rüştü Reçber de vardı. Hatay’da ArtArcYa sanat kuruluşunun kurucu ortaklarından olan ve 6 Şubat depremiyle yollara koyulan sanatçı Ceysu Uçan’ın “Cocoon” adlı su altında sergisi büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Kayınbabaya jest oldu

Ziyaretçilerin serbest dalış, tüplü dalış, seabob, veya şeffaf kanolar ile eserleri diledikleri gibi su altına dalarak görebildikleri sergiyi geçtiğimiz gün de Işıl-Rüştü Reçber çifti ziyaret etti ve sonra şeffaf kanoya binip ıssız Anhinga koyunun tadını çıkarttılar.

Kayınbabaya jest oldu

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları