İddialı geliyor!

Başarılı oyuncu Özge Gürel, canlandıracağı polis rolü için 2 aydır yakın dövüş ve silah eğitimi alıyor. Gürel, iddialı rolüyle seyirciye ters köşe yaptıracak.

Haberin Devamı

Romantik komedilerin başarılı oyuncusu Özge Gürel, iddialı bir rolle ekranlara dönüyor. Bu kez aralık ayında yayına girecek aksiyon dizisinde bir polisi canlandıracak olan Gürel, rolü için sıkı çalışıyor. 2 aydır hem yakın dövüş hem de silah eğitimi alan ünlü oyuncu, her şeyin eksiksiz olması için çalışıyor. 

İddialı geliyor

Güzel oyuncuya, geçtiğimiz yaz evlendiği Serkan Çayoğlu ile birlikte reklam tekliflerinin geldiğini de öğrendim. 
Gözde çifte hem bir saç bakım markası hem de beyaz eşya markasının reklam teklifinde bulunduğu ve büyük gizlilikle gerçekleşen görüşmelerin önümüzdeki günlerde netleşeceğini duydum.

Oğulları oldu

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Hakan ve Banu Çarmıklı’nın kızları Yasemin Çarmıklı, geçtiğimiz yıl sade bir törenle nişanlısı Murathan Kurt ile dünya evine girmişti.

Haberin Devamı

İddialı geliyorÇiftin mutlulukları, dünyaya gelen oğullarıyla katlandı. 10 gün önce ilk bebeklerini kucaklarına alan Yasemin Çarmıklı-Murathan Kurt çifti, oğullarına Kerim Hakan ismini vermiş.

Tatilde rota Londra

Eski GS yöneticisi iş insanı Emir Sarıgül’ün çocuklarına düşkünlüğü herkes tarafından bilinir.

İddialı geliyor

 Geçtiğimiz hafta okullarda ara tatilin başlamasıyla birlikte Sarıgül de iş koşturmasına ara verip, kızları Ayşenaz ve Azra ile birlikte soluğu Londra’da aldı. Baba ve kızları, keyifli tatil karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Ameliyat oldu

Futbol dünyasının ünlü ismi Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, geçtiğimiz günlerde bir sağlık sorunu nedeniyle bıçak altına yattı.

İddialı geliyor

Amerikan Hastanesi’nde midesinden ameliyat olan Fulya Terim’i, Fatih Terim’in yanı sıra kızları Buse ve Merve Terim’le birlikte damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin bir an olsun yalnız bırakmadı. Aile, ameliyatın iyi geçmesi ve sonuçlarının iyi gelmesiyle derin bir nefes aldı. Tedbir amaçlı müşahede altında tutulan ve salı günü taburcu olması beklenen Fulya Terim’e ben de acil şifalar diliyorum.

Yazarın Tüm Yazıları